Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, dărâmat după FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0: „Cea mai urâtă seară din cariera mea de antrenor! Craiova a fost mult peste noi!”

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 22:26

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău, dărâmat după FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0: Cea mai urâtă seară din cariera mea de antrenor! Craiova a fost mult peste noi!”

Ioan Ovidiu Sabău, dărâmat după FC U Craiova 1948 - U Cluj 5-0

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău, dărâmat după FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0. Tehnicianul ardelenilor nu și-a putut ascunde dezamăgirea după înfrângerea umilitoare din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj a fost învinsă categoric de formația lui Adrian Mititelu. Neluțu Sabău nu a putut găsi răspunsuri imediate și spune că e nevoie de o analiză amplă pentru a putea înțelege ce s-a întâmplat.

Ioan Ovidiu Sabău, dărâmat după FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0: „Cea mai urâtă seară din cariera mea de antrenor! Craiova a fost mult peste noi!”

„Am fost de nerecunoscut. Am făcut 2 jocuri foarte bune, cu Voluntari și cu Rapid, iar astăzi am fost de nerecunoscut. Am întâlnit un adversar în formă. A jucat foarte bine, dar nu poți să te prezinți atât de slab. Trebuie să vedem ce s-a întâmălat, trebuie făcută o analizaă mult mai atentă, să vedem unde am greșit. Golurile s-au luat foarte ușor.

La cald e greu să fac o analiză pentru că în primul rând n-am avut curaj să jucăm. Astăzi am fost timorați, timizi. Nu e un meci pe care trebuie să-l uităm, trebuie să-l analizăm, să vedem de ce am ajuns astăzi să jucăm atât de modest. N-am avut deloc agresivitate, n-am pus deloc presiune pe atacanții adverși. N-ai voie să-i permiți adversarului să joace cu atâta lejeritate. De multe ori efectiv stăteau pe teren, dar noi n-am avut agresivitate.

Trebuie să recunoaștem că au fost mult mai buni decât noi. Este cea mai urâtă seară din cariera mea de antrenor! Pentru meciul cu Mioveni trebuie să ne pregătim bine, să ne revenim din punct de vedere psihic. Am încredere că nu vom retrograda”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Reclamă

După acest meci, FC U Craiova 1948 a urcat pe locul 9 în Liga 1, cu 27 de puncte. U Cluj rămâne doar pe locul 14, cu 23 de puncte.

„O să-i visez pe Bauza și Bahassa!” Alex Chipciu, discurs halucinant după umilința lui „U” Cluj în fața lui FC U Craiova 1948

Alex Chipciu a avut un discurs halucinant după umilința lui „U” Cluj în fața lui FC U Craiova 1948, 0-5, în etapa a 24-a din Liga 1. Jucătorul de 33 de ani a spus că este una dintre cele mai dure înfrângeri suferite în carieră. Chipciu a părăsit terenul plin de nervi la finalul meciului.

„Am fost nicăieri, am intrat relaxați. Am crezut că va fi ușor, ne-am trezit cu 5-0. M-am plictisit de mine, m-am săturat să vorbesc la televizor. M-am săturat de mine, mă enervează rău de tot. Fotbalistic ce să zic, mă simt abuzat fotbalistic.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă am mai trăit. Dacă aveam 20 de ani azi, luam trei cartonașe roșii, înnebuneam să joace cu călcuiul Bauza și Bahassa și să mi-o dea printre picioare. Sper să fie și ei în play-out și să mai jucăm cu ei o dată. În loc să mă gândesc la familie și copii, o să-i visez pe Bauza și Bahassa în seara asta. Eu vorbesc în numele meu, sunt în aceeași oală cu toată lumea.

Noi avem mentalitatea asta de a trece dintr-o extremă în altă. Am avut o teamă înainte, știam că o să avem probleme. Acum Mister o să analizeze problemele. O să vadă lucrurile mai clar. Ăsta e fotbalul, trebuie să ne doară. Avem un drum de 7 ore, vă dați seama ce drum o să avem… Va fi o luptă pentru toate echipele.

Orice meci e greu. Trebuie să facem mai mult, să mănânci terenul. E ceva ireal, am jucat fără fani doar în pandemie, nu pot să intru în detalii. La pauză mai auzeam și muzică de club, a fost o seară catastrofală. O să mă enerveze să mă uit la mine. Mă simt într-o stare… Am ceva în mine, rău de tot!”, a spus Alexandru Chipciu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și