Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, discurs sincer după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2: „Trebuie să învăţ să nu mai experimentez!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 22:49

Ioan Ovidiu Sabău, discurs sincer după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2: „Trebuie să învăţ să nu mai experimentez!

Ioan Ovidiu Sabău a avut un discurs sincer după Universitatea Craiova - U Cluj 2-2. Reproşul pe care şi l-a făcut

Ioan Ovidiu Sabău, la un meci al lui U Cluj / Profimedia Images

Ioan Ovidiu Sabău a avut un discurs sincer după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2. Antrenorul clujenilor a spus că trebuie să înveţe să nu mai facă nici el experimente. Universitatea Cluj a făcut o primă repriză extrem de slabă la Craiova, dar a revenit fantastic în a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit şi despre faptul că echipa sa a fost nevoită să se antreneze pe terne sintetic timp de 3 săptămâni.

Ioan Ovidiu Sabău, discurs sincer după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2

Am făcut schimbările, a fost o discuție mai bărbătească și se pare că am arătat destul de bine a doua repriză. Despre prima repriză nu avem ce să vorbim. Mi s-a demonstrat și trebuie să învăț și eu să nu mai experimentez. Jucătorii care pot trebuie să joace! Indiferent de vârstă. 

Nu e în regulă cum arătăm în momentul de față. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumiț.

Noi jucam fotbal, eram pregătiți bine din punct de vedere fizic. În cele trei săptămâni ne-am antrenat doar pe sintetic. Mulți nu se gândesc la acest aspect, dar e important. Ne-am antrenat pe sintetic că cel normal era înghețat. Nu am avut condiții. Ne-am antrenat pe sintetic, iar la joc am evoluat pe iarbă. E ciudat, dar în România e frig, e gheață„, a spus Ioan Ovidiu Sabău la digisport.ro, după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2.

Reclamă

Craiovenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Lyes Houri (9 – penalty) şi Mihai Căpăţînă (45 – penalty), primul după un fault comis de Bogdan Vătăjelu la Jovan Markovic, iar al doilea după un fault făcut de Roger la Ştean Baiaram.

”U” Cluj a revenit foarte bine de la cabine şi a redus din diferenţă după numai 18 secunde, prin Valentin Gheorghe (46), introdus la pauză. Egalarea a fost reuşită de Dan Nistor, fost jucător al craiovenilor, care a marcat din penalty (64), după ce Nicuşor Bancu l-a agăţat în careu pe Valentin Gheorghe.

Echipa din Bănie şi-a creat ocazii bune de gol, prin Markovic (11), Bancu (68) şi Gjoko Zajkov (90+4), iar clujenii au ratat prin Valentin Valentin Gheorghe (48, 61), Daniel Popa (48).

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova rămâne cu o singură victorie în ultimele şapte etape (trei egaluri, trei eşecuri), iar în ultimele patru meciuri de acasă a obţinut doar două puncte.

”U” Cluj are un singur punct în ultimele trei etape şi o singură victorie în ultimele şase runde (un egal, patru eşecuri).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și