Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2024, 18:53

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!

Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă înaintea meciului cu Dinamo

Ioan Ovidiu Sabău, la un meci al lui U Cluj / Profimedia Images

Ioan Ovidiu Sabău a făcut iureş la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Dinamo şi a spus că are informaţii că s-a luat legătura cu Marius Şumudică să vină în locul său la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabău nu s-a ferit de cuvinte şi a susţinut că există o persoană care ar putea veni în conducere şi care a promis că îl va aduce antrenor pe Marius Şumudică.

Ioan Ovidiu Sabău a făcut iureş la conferinţa de presă şi a spus că s-a luat legătura cu Şumudică

„Daţi-mi voie să cred că poate fi şi adevărat acest zvon. Eu mi-am făcut contractul pe 2 ani de zile, este o clauză de reziliere. Dacă eu voi pleca, sunt obligat să le dau o sumă de baji, dacă mă dau afară ei vor trebui să îmi plătească o sumă de bani. Dacă clubul consideră că nu mai sunt potrivit, eu renunţ la acea clauză. Teama asta nu există. Acel zvon este adevărat. Şi eu am informaţii că s-a luat legătura cu Şumudică. E posibil ca un om să vină în club, nu vă spun funcţia, şi a făcut promisiuni că-l poate aduce pe Şumudică şi va negocia cu Şumudică să vină. Ăsta-i adevărul, pe mine mă interesează decât să ies cu capul sus, cu demnitate. Eu ştiam de miercuri sau marţi. Nu ne-am bătut joc de nimeni, astea sunt limitele mele ca şi antrenor„, a spus Ioan Ovidiu Sabău la conferinţa de presă.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu. Tehnicianul a avut o întâlnire de o oră şi jumătate cu acţionarul majoritar al Rapidului. Ca şi Dan Şucu, Marius Şumudică a evitat să spună concret dacă dicsuţiile se vor concretiza şi va deveni antrenorul Rapidului. Şumudică a precizat că Şucu nu doreşte decât binele echipei.

E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal. Dacă vreți alte detalii, vă rog să discutați cu domnia sa…Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este forever în sufletul meu… Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva, cel mai bine ar fi să discutați cu patronul echipei, cu domnul Șucu”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și