Închide meniul

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2023, 0:26

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid - Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

Ion Crăciunescu, după un meci / Hepta

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi a fost perfect valabil. În minutul 67 centralul Sebastian Colţescu a anulat reuşita lui Marius Ştefănescu de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu a urmărit faza cu VAR şi a decis să nu valideze golul. În camera VAR s-a aflat Horia Mladinovici, iar marcatorul golului, Marius Ştefănescu, a susţinut că Sebastian Colţescu a fost chemat de acesta să vadă din nou faza pe ecran.

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

”Ofsaidul se judecă în momentul în care mingea pleacă de la coechipier. În acel moment, Safranko nu a împiedicat cu nimic câmpul vizual al portarului. În momentul când Ștefănescu șutează, Safranko nu împiedică portarul. După părerea mea, golul este valabil.

Sunt niște faze grele, dar uitați-vă, portarul vede mingea! Nu este o fază ușoară pentru un arbitru sau un asistent”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0: „Pe unde ne prinde ne rupe”

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0. Jucătorul lui Sepsi a fost nemulțumit, după ce golul său a fost anulat din camera VAR, pe motiv de offisde.

Reclamă

Rapid și Sepsi au remizat în Giulești, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Noul tehnician al „feroviarilor”, Cristiano Bergodi, a debutat pe banca clubului chiar împotriva fostei sale echipe.

Marius Ștefănescu a criticat arbitrajul din camera VAR. Fotbalistul covăsnenilor l-a atacat dur pe Horia Mladinovic, unul dintre arbitrii video, pe motiv că acesta o dezavantajează pe Sepsi la toate meciurile unde acesta este delegat. De asemenea, fotbalistul a vorbit și despre o posibilă plecare de la echipa lui Laszlo Dioszegi.

„Nu știu cum s-a judecat (n.r. faza golului), așa ne-a spus că Safranko a influențat faza. Eu zic că Moldovan a văzut mingea, dar nu mai avem ce să mai comentăm. A fost decizia lui Horia (n.r. arbitrul din camera VAR), pe unde ne prinde ne rupe. Am făcut o primă repriză modestă, am avut 2-3 ocazii clare, în a doua repriză am intrat mai bine și meritam să câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

De obicei eu plec mereu pe contraatac, am primit-o bine, am crezut că e fault. Dar după am văzut că s-a dat offside.

„Nu ştiu de discuţiile cu Rapid”

Ne doream să începem acest sezon cu dreptul, cu 3 puncte. Până la urmă este bun și un punct. Într-un fel dânsul (n.r. Cristiano Bergodi) știa ce jucăm, știa majoritatea jucătorilor, dar am fost prea timizi.

Cred că la Sepsi a fost mereu o familie, dânsul s-a simțit bine, și noi la fel. Îi urez baftă pe această cale și să își îndeplinească obiectivul.

Nu știu de discuțiile cu Rapid, întrebați conducerea. Eu mai am un an contract, îl respect. Nu știu de preț, am înțeles că a venit o ofertă, știu că cei de la club au refuzat-o pentru că a fost prea mică. În fotbal nu se știe niciodată.

Nu știu dacă m-aș plia, dar este un stadion frumos, este mereu plin. Suporterii fac o atmosferă incredibilă”, a spus Marius Ștefănescu, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și