Închide meniul

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras: „Dacă nu îi rupi piciorul, nu dai roșu?”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 8:49

Reclamă
Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras: Dacă nu îi rupi piciorul, nu dai roșu?”

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Faultul lui Răzvan Onea, asupra lui Florinel Coman/ Profimedia

Ion Crăciunescu a fost revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras. Fostul arbitru este de părere că șeful CCA nu ar fi trebuit să explice fazele controversate de arbitraj din derby-ul Rapid – FCSB, deoarece se impunea clar cartonașul roșu. De asemenea, Crăciunescu susține că Răzvan Onea ar fi fost eliminat de Horațiu Feșnic doar dacă îi rupea piciorul lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă, după scandalul iscat cu privire la arbitrajul din derby-ul dintre Rapid și FCSB. Declarațiile șefului CCA au stârnit un val de reacții.

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Ion Crăciunescu susține că Kyros Vassaras nu a oferit explicații demne de poziția pe care o ocupă în fotbalul românesc. Fostul arbitru susține că grecul nu poate să ofere declarații despre fazele din derby-ul Rapid – FCSB, deoarece acelea erau clare, și se impunea cartonaș roșu direct.

Mi se par niște lucruri incredibile care vin din partea unui șef CCA. I-am auzit părerea lui Porumboiu și l-am sunat pe Igna. S-a exprimat așa: ’Vai și amar de noi, dacă astea nu sunt roșii’. Nu poți să găsești nicio explicație. Iei regulamentul și te uiți la imaginea asta. Jucătorul a avut noroc că a ridicat picioarele, pentru că risca să îi rupă ambele picioare.

Ce vrea Vassaras să spună? Că dacă nu îi rupi piciorul, nu dai roșu? Noi nu am avut așa ceva în fotbalul din România. Nu am văzut asemenea faulturi să fie trecute cu vederea. Îl tamponează, parcă vine și îl ia cu locomotiva, îl aruncă în cap.

Reclamă

Când vezi asemenea faze, nu poți să spui decât ce scrie în regulament. Dacă ne uităm să vedem ce înseamnă fault grosolan, vedem că se încadrează perfect, intensitate, pune în pericol integritatea corporală. La noi, intensitatea începe să fie doar dacă îi taie piciorul. Dacă nu îi rămâne piciorul pe gazon, nu e, așa spune Vassaras”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, reacţie categorică după conferinţa lui Kyros Vassaras

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie categorică, după conferinţa lui Kyros Vassaras. Fostul internaţional susţine că dacă ar fi fost în sală, s-ar fi ridicat şi ar fi plecat în momentul în care şeful CCA a început să vorbească despre arbitraj. De asemenea, „Mister” a mai declarat că alături de Vassaras, ar fi trebuit să fie prezent la conferinţă şi un central din Liga 1.

„Dacă eram în sală spuneam: ‘Hai să mergem, să îl lăsăm pe om să explice la pereți‘, deci eu mă ridicam si plecam. La faza cu Grigorie și cea cu Irobiso, nu ai cum să ai vreo explicație. Șansa ca Grigore și Irobiso să lovească mingea este nulă, nu există, nu ai nicio șansă. Îl lovește premeditat (n.r. Grigore pe Compagno).

Reclamă 4 / 0/3

Cred că ar fi trebuit să vină și un arbitru, noi suntem aici doar foști sportivi, la mine este impactul emoțional pentru că este atacant, niciodată nu are șansă să atingă Grigore mingea.

Nu are nicio legătură cu mingea, a fost cronologic, eu mă ridicam și plecam. Nici în Anglia, acolo unde erau intrări cu intensitate, deci nu mai vezi așa ceva. Nu există așa ceva. Crezi că Istvan Kovacs sau Hațegan dădeau roșu? Îți zic eu că nu, pentru că ei sunt angrenați…”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și