Închide meniul

Ion Ţiriac, reacţie uluitoare după retragerea lui Roger Federer din tenis: „Credeam că moare pe teren! N-a murit acolo?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2022, 18:36 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:12

Ion Ţiriac, reacţie uluitoare după retragerea lui Roger Federer din tenis: „Credeam că moare pe teren! N-a murit acolo?!

Ion Ţiriac, reacţie uluitoare după retragerea lui Roger Federer

Ion Ţiriac a reacţionat după anunţul lui Roger Federer

Ion Ţiriac, reacţie uluitoare după retragerea lui Roger Federer din tenis. Considerat de multă lume cel mai mare jucător din istoria tenisului, Roger Federer şi-a anunţat retragerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a avut o reacţie incredibilă când a fost întrebat de retragerea lui Roger Federer din tenis.

Ion Ţiriac, reacţie uluitoare după retragerea lui Roger Federer din tenis

Credeam că moare pe teren! N-a murit acolo? Era și timpul! El, după părerea mea, s-a retras acum vreo 3-4 ani, de când cu treaba cu genunchiul, cu operația„, a spus Ion Ţiriac.

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer se retrage din tenis. În vârstă de 41 de ani, marele campion cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares a făcut anunțul emoționant pe rețelele de socializare.

”Pentru familia mea din tenis și nu numai,

Reclamă

Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii mei și, mai presus de toate, fanii care dau viață acestui sport. Astăzi, vreau să împărtășesc câteva vești cu voi toți.

După cum mulți dintre voi știți, în ultimii trei ani am avut parte de provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă. Dar cunosc, de asemenea, capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este timpul să pun capăt carierei mele competiționale.

Laver Cup de săptămâna viitoare de la Londra va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, desigur, dar nu la Grand Slamuri sau în circuit.

Reclamă 4 / 0/3

Este o decizie dulce-amară, pentru că îmi va lipsi tot ce mi-a oferit acest circuit. Dar, în același timp, există atât de multe lucruri de sărbătorit. Mă consider unul dintre cei mai norocoși oameni de pe pământ. Am primit un talent special pentru a juca tenis și am făcut-o la un nivel pe care nu mi l-am imaginat niciodată, pentru mult mai mult timp decât am crezut vreodată că este posibil., e o parte din mesajul scris de Roger Federer, pe Instagram.

Suma impresionantă pe care Roger Federer a câștigat-o în 24 de ani de carieră

Suma impresionantă pe care Roger Federer a câștigat-o în 24 de ani de carieră a ieșit la iveală. Marele campion este al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria ATP.

Legendarul sportiv a anunțat azi, 15 septembrie, că se retrage din tenis. ”Laver Cup”, competiție programată la Londra săptămâna viitoare, va fi ultimul turneu al lui Roger Federer.

Roger Federer pune capăt unei cariere de 24 de ani, la capătul căreia a cucerit 20 de trofee de Grand Slam. 8 au venit la Wimbledon, turneul său favorit, 6 la Australian Open, 5 la US Open și unul la Roland Garros.

În urma acestor victorii uriașe, Roger Federer a câștigat nu mai puțin de 130 de milioane de dolari din tenis, fiind al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria ATP. Primul este Novak Djokovic, cu 145 de milioane de dolari.

Dar banii obținuți de Federer în carieră nu au venit doar din turnee. Marele campion a câștigat sume uriașe și datorită contractelor de publicitate. Astfel, averea sa ajunge la 550 de milioane de dolari, potrivit celebritynetworth.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și