Închide meniul

Ionuț Badea a refuzat-o pe FC Argeș: „Nu pot să semnez pe orice sumă!”. Cine e favorit să ajungă pe banca piteștenilor

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 20:04

Reclamă
Ionuț Badea a refuzat-o pe FC Argeș: Nu pot să semnez pe orice sumă!”. Cine e favorit să ajungă pe banca piteștenilor

Ionuț Badea a refuzat-o pe FC Argeș

Ionuț Badea / Hepta

Ionuț Badea a refuzat-o pe FC Argeș! Formația piteșteană a rămas fără antrenor principal, după demiterea lui Marius Croitoru. În prezent, FC Argeș se află pe penultimul loc din Liga 1, cu 27 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Badea este liber de contract după ce, în luna mai a anului trecut, s-a despărțit de UTA Arad.

Ionuț Badea a refuzat-o pe FC Argeș

Ionuț Badea susține că a fost ofertat de FC Argeș, pentru a reveni pe postul de antrenor principal, însă cele două părți nu s-au înțeles în privința salariului.

„Am avut niște discuții cu conducerea lui FC Argeș, s-a înaintat o ofertă destul de mică. Probabil că banii din club nu mai sunt cei care au fost în trecut. Sunt peste 20 de jucători noi aduși anul ăsta, bugetul a fost grav avariat și ei nu prea știau pe ce se pot baza.

Nici eu nu pot să semnez pe orice sumă. Am zis (n.r. că vrea) salariul ultimului antrenor. Inițial, a fost un acord tacit, dar apoi s-a discutat în cadrul conducerii și s-a mers pe altă variantă, pe care eu nu o cunosc. E cam mult spus ca nu ne-am înțeles, dar cam așa stau lucrurile acum. N-am fost de acord cu oferta lor”, a declarat Ionuț Badea, pentru digisport.ro.

Reclamă

Sursa citată mai sus notează că cele mai mari șanse de a prelua postul de antrenor principal, la FC Argeș, este Bogdan-Argeș Vintilă.

Răzvan Tunaru,, declarație haioasă, la prima conferință de presă după ce a semnat cu FC Argeș

Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al piteștenilor, a stârnit amuzamentul la prima sa conferință de presă, din postura de oficial la FC Argeș. Acesta a explicat, într-un mod comic, cum i-a motivat pe jucătorii piteșteni.

„În primele două zile de muncă am stat numai la stadion. Știam că e un moment greu și am vrut să iau pulsul jucătorilor. Ce am văzut eu este că erau un pic apăsați din mai multe motive – și din cauza rezultatelor, care nu prea au venit, dar și că au văzut că publicul nu prea a mai fost. Suporterul te pupă când ai rezultate. Când nu, la revedere. Și pe mine m-ați pupat când am avut rezultate. Când nu, ați dat cu mine de dracii m-au luat.

Reclamă 4 / 0/3

Am stat de vorbă cu jucătorii. Le-am zis: «Băi, fraților, viața e clară. Voi trebuie să vă antrenați și să jucați din două motive: sunteți sub culorile lui FC Argeș, indiferent că sunteți panamezi, francezi sau israelieni. Aici e FC Argeș. Dacă ați putea vorbi și românește, ar fi și mai bine. Normal ar fi ca ei să vorbească românește, nu noi engleză. Un pic de vrăjeală, de caterincă, pentru că trebuie să-i scoți de acolo de unde sunt. Erau un pic apăsați. A plecat și Croitoru, ok, nu e problemă. A plecat și Șumi, asta e. Nu mai e X sau Y, a venit unul, Tunaru. Eu sunt ăla care e cu voi, am venit să fac atmosferă, să ne unim ca să ieșim din treaba asta.

Obiectivul e meciul de sâmbătă. Le-am zis: «N-aveți ce să faceți, sunteți jucători cu experiență. Dacă vreți, haideți să ne dăm pantalonii jos. Nu? Nu, tată, hai să mergem pe ei, aveți valoare, că d-aia am și acceptat, că știam că puteți să o scoateți’. Numai ei o scot, ăia 11 și cele 5 schimbări. Se pare că au înțeles, azi i-am văzut deja altfel, mai degajați, cu altă poftă”, a declarat Răzvan Tunaru, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și