Închide meniul

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

Alex Masgras Publicat: 21 august 2024, 21:26

Reclamă
Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!

Ionuţ Chirilă, scenariu despre "omul din umbră" care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: "Şucu ascultă dumnezeieşte de el!"

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Profimedia

Ionuţ Chirilă a venit cu un scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid. Antrenorul de 53 de ani a bătut palma cu Dan Şucu şi este noul antrenor de la Rapid. Neil Lennon a rezistat doar şase etape în Giuleşti, după ce Rapid a rămas singura echipă din Liga 1 fără victorie în actuala stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nord-irlandezului i s-a cerut demisia de către fanii în ultimele două săptămâni, iar foarte mulţi rapidişti s-au gândit din start la varianta Marius Şumudică. Ionuţ Chirilă vine însă cu un scenariu incredibil.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

Ionuţ Chirilă consideră că Mircea Lucescu, noul selecţioner al României, a avut un rol important în numirea lui Şumudică în Giuleşti. Chirilă este de părere că Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, ascultă de sfaturile antrenorului de 79 de ani, aşa cum o fac mai mulţi patroni din fotbalul românesc:

„Un rol important în numirea lui Șumudică la Rapid a avut Mircea Lucescu. În momentul în care Șucu a primit undă verde de la Lucescu, s-a făcut mutarea. Dacă mai erau pe listă cinci antrenori, au căzut toți ca spicele.

Domnul Șucu ascultă dumnezeiește de sfaturile lui Lucescu în fotbal. Așa fac și alți patroni, stau drepți în fața lui nea Mircea, însă pe bună dreptate, pentru că are autoritatea necesară. Problema e că nu întotdeauna aprecierile lui au fost juste, ca acum, când Șumudică la Rapid e alegerea corectă. De multe ori a fost subiectiv în a influența numirea unor antrenori submediocri. Dar asta e deja altă discuție.

Reclamă
Reclamă

E unul dintre copiii lui de suflet, cu care a câștigat campionatul la Rapid în 1999, când Șumudică a marcat 14 goluri. L-a luat întotdeauna în brațe și l-a susținut inclusiv în traseul de antrenor. Nu cred că Lucescu e străin nici de unele numiri ale lui Șumudică în Turcia în perioada în care Lucescu era selecționer acolo. E o conexiune între ei”, a declarat Ionuţ Chirilă, potrivit gsp.ro.

Marius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”

Marius Şumudică a fost surprins în lacrimi la conferinţa de presă. Şumudică s-a emoţionat în momentul în care şi-a amintit ce mesaj i-au dat părinţii lui.

Şumudică a dezvăluit că problemele din familie l-au determinat să renunţe la contractul pe care îl avea cu Gaziantep.

Reclamă

„Mi s-a blocat telefonul. Cel mai frumos mesaj l-am primit de la părinţii mei. Au o vârstă şi îşi doreau foarte mult să fiu aproape de ei. Mi-au zis, ‘În sfârşit tată, eşti lângă noi şi eşti acasă’. Eu sunt un tip mai sentimental şi mi-au dat lacrimile. Am avut nişte probleme în familie şi de aceea am renunţat la contractul cu Gaziantep. Sper ca Dumnezeu să îi ţină în viaţă pentru că educaţia pe care mi-au dat-o a fost una aleasă şi să se bucure alături de mine”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Marius Şumudică a fost prezentat oficial ca antrenor al Rapidului într-o conferinţă de presă la care au participat patronul Dan Şucu şi preşedintele clubului, Viorel Moldovan. În conferinţa de presă, Marius Şumudică a anunţat şi obiectivul echipei: clasarea pe un loc de play-off.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

20:38

VIDEOCum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului! „Şumi” nu a uitat de rivalitatea cu Steaua. Imagini de la antrenament

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și