Închide meniul

Ionuț Luțu, șoferul lui Gigi Becali, inclus în Hall of Fame. „Mulțumesc pentru onoarea de a fi o stea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 16:58

Ionuț Luțu, șoferul lui Gigi Becali, inclus în Hall of Fame. „Mulțumesc pentru onoarea de a fi o stea!

Ionuț Luțu a fost inclus în Hall of Fame de FC U Craiova 1948

Colaj cu Ionuț Luțu și Gigi Becali /Hepta și Facebook FC U Craiova 1948

Ionuț Luțu, șoferul lui Gigi Becali, a fost inclus în Hall of Fame de clubul FC U Craiova 1948. Omul de încredere al latifundiarului din Pipera a avut un mesaj pentru suporterii olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cariera de fotbalist a lui Ionuț Luțu se leagă de Craiova. Cele mai bune evoluții din carieră le-a avut în tricoul formației din Bănie.

Ionuț Luțu, șoferul lui Gigi Becali, inclus în Hall of Fame

Luțu a fost premiat de FC U Craiova pentru cariera în alb și albastru. Șoferul lui Gigi Becali e mândru de distincția primită din partea echipei patronate de Adrian Mititelu.

„Mulțumesc din suflet pentru onoarea de a fi o stea în familia Universității Craiova. Mulțumesc încă o dată pentru această distincție, rog suporterii să fie lângă echipă, că avem echipă. Știința până la moarte”, a spus Ionuț Luțu, în videoclipul postat de FC U Craiova 1948, pe Facebook.

Reclamă

Considerat de mulți unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din istorie, Ionuț Luțu nu și-a atins niciodată potențialul real. După ce și-a încheiat cariera de jucător, Luțu a devenit șoferul și, ulterior, „mâna dreaptă” a lui Gigi Becali.

Cum a devenit Ionuț Luțu omul de încredere al lui Gigi Becali

Ionuț Luțu este omul bun la toate la casa lui Gigi Becali și, tocmai de aceea, patronul FCSB are încredere oarbă în acesta. Dumitru Dragomir a dezvăluit care a fost momentul în care Becali și-a dat seama că poate avea încredere totală în Luțu.

Lui Luțu îi spune: «Ia de acolo, dă acolo». Are o încredere în Luțu cum nu am întâlnit, iar om mai loial decât Luțu nici nu am cunoscut în decursul vieții mele. Luțu este exemplul angajatului loial al patronului. Am și eu așa ceva! Am patru la mine la societăți la fel ca Luțu, adică pui în mâinile lor viața. Am și eu așa ceva!

Reclamă 4 / 0/3

Păi, dacă pe Luțu l-a făcut fericit cu casă și pentru el, și pentru fată, și pentru toată lumea…cum să nu îi fie loial? A, am văzut caractere murdare, dar ăștia ți-i alegi tu. Prietenii ți-i alegi tu, familia ți-o dă Dumnezeu.

Un om care-i dai în mână afacerea ta sau banii din casa de bani…trebuie să fii sigur că nu e ciupitor sau risipitor. Și nu faci asta un an, ci ani de zile…și 30 de ani! Aceștia sunt de încredere, de aceea îl laud pe Luțu. Cum l-a găsit Becali? I-a dat nadă, ca și mine cu ai mei, și nu a pus botul deloc”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Ionuţ Luţu a dat cărţile pe faţă. Cum e să fii aghiotantul lui Gigi Becali

Ionuţ Luţu a rupt tăcerea după episodul în care era a fost pus de Gigi Becali să strângă resturile rămase în faţa LPF după ce acesta rupsese un contract în faţa ziariştilor.

Am citit şi eu prin presă că aş fi fost umilit de domnul Becali, după ce mi-a spus să iau acele hârtii de pe jos. Vreau să vă spun că nu e aşa, e o exagerare. 

Cine nu-l cunoaşte pe şefu’ nu are de unde să ştie cum e dânsul. A făcut doar o glumă. Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani, mă simt excelent alături de dumnealui.

Fac absolut tot ce-mi cere, pentru că sunt la serviciu, dar, vă repet, nu se pune problema unei umilinţe. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e”, a declarat Ionuţ Luţu pentru Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și