Închide meniul

Ironia celor de la FCSB pentru Rapid: „Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri!”

Publicat: 10 aprilie 2024, 23:46

Reclamă
Ironia celor de la FCSB pentru Rapid: „Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri!

Ironia celor de la FCSB pentru Rapid

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Ironia celor de la FCSB pentru Rapid. Mihai Lixandru, unul dintre jucătorii cei mai lăudaţi de Gigi Becali, a avut un mesaj pentru rivalii de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regular şi părea că este cea mai în formă echipă din campionat. Rapid are un parcurs dezastruos în play-off. Este singura echipă care a pierdut toate cele 3 partida.

Ironia celor de la FCSB pentru Rapid

La o distanţă de 10 puncte faţă de principalele urmăritoare şi cu o mână pe titlu, Mihai Lixandru spune că echipa trebuie să rămână cu picioarele pe pîmânt şi să continue să câştige în continuare meciuri.

Important e să nu le bagăm în seamă, aşa cum nu am băgat în seamă nici după meciul cu Rapid, când am pierdut 4-0. Toată lumea îi dădea campioni pe cei de la Rapid.

(n.r. – despre următoarele două meciuri, cu CFR Cluj şi Rapid) Realitatea e că acum jucăm cu cele mai bune echipe din play-off, vorbim despre locul în clasament cum am intrat, CFR şi Rapid, care erau cel mai aproape de noi. Acum sunt teoretic cele mai grele meciuri pe hârtie. Sperăm să facem rezultate pozitive, noi mergem să câştigam orice meci, asta este mentalitatea. Aici, la FCSB, am ajuns la o maturitate ca echipă în care ştim să gestionam şi momentele mai grele.

Reclamă

Finalul de campionat o să fie cum a fost tot campionatul, greu, pentru că aţi văzut că orice echipă poate să bată orice echipă. Suntem pregătiţi şi încrezători, nu ne dorim să facem nuntă, cum s-a întâmplat la alte echipe. Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri. Rămânem echilibraţi, suntem conştienţi că putem să strângem înfrângeri la rând dacă nu rămânem aceeaşi echipă de la începutul campionatului„, a spus Mihai Lixandru pentru orangesport.ro.

„FCSB e deja campioană!” Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1

Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1. Fostul selecţioner crede că FCSB e deja campioană şi spune că Dan Petrescu nu trebuia să plece niciodată de la CFR Cluj.

Piţurcă e convins că lupta la titlu s-a încheiat, iar FCSB se poate considera deja campioană. Echipa lui Charalambous are 10 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova, principalele urmăritoare.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul e slab, slab. FCSB a fost echipa cea mai constantă și de asta a și ieșit campioană”, a spus Victor Piţurcă la sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și