Închide meniul

Ironiile dintre FCSB şi Universitatea Craiova continuă! Mihai Stoica i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Am vrut să scăpăm de jucători și i-a luat el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 23:43

Ironiile dintre FCSB şi Universitatea Craiova continuă! Mihai Stoica i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Am vrut să scăpăm de jucători și i-a luat el!

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica i-a dat replica lui Mihai Rotaru, după ce patronul Universităţii Craiova l-a ironizat pe Gigi Becali. Totul a pornit după ce finanţatorul oltenilor a glumit pe seama plecării lui Toni Petrea de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A părăsit Gigi echipa? Credeam că de el e vorba, ați zis că au rămas fără antrenor”, s-a amuzat Mihai Rotaru după ce Toni Petrea a decis să se despartă de vicecampioana României.

Mihai Stoica i-a dat replica lui Mihai Rotaru

Replica lui Mihai Stoica nu s-a lăsat aşteptată, iar managerul general de la FCSB a venit cu o replică dură.

„Very funny (n.r. – „foarte amuzant”, în traducere). Mâncam pepene, și când am citit asta, mi-au sărit toți sâmburii din gură. Noroc că nu înghit cu sâmburi cu tot. Foarte simpatic. Îi mulțumesc în continuare că ni l-a lăsat pe Tamm.

Repet, și o spun cu patos, ne-a «faultat» rău de tot. Ni i-a luat pe Bălașa, Alexandru Crețu, Găman. Ne-a luat foarte mulți jucători. Sau nu mai știu eu sigur cum a fost. Poate am vrut noi să scăpăm de anumiți jucători și i-a luat el. Nu mai știu, am și eu o pierdere de memorie…”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

EXCLUSIV | Gigi Becali: „Mihai Rotaru Controlează tot! Schimbare fără să nu o facă el? Du-te, bă!”

Gigi Becali îl dă de gol pe rivalul Mihai Rotaru. Criticat de-a lungul timpului pentru maniera în care o conduce pe FCSB, patronul roş-albaştrilor spune că nu este singurul din fotbalul românesc care procedează în acest fel. Latifundiarul din Pipera îi arată cu degetul pe rivalul Mihai Rotaru şi pe finul Gică Hagi.

Gigi Becali spune că nu e singurul din România care „taie în carne vie” la echipă. Patronul FCSB a dezvăluit că rivalul Mihai Rotaru procedeză la fel, iar la Universitatea Craiova nu are loc nicio schimbare fără permisiunea acestuia.

„Eu am ştiut să lucrez şi de asta nu sunt în faliment. E greu de făcut fotbal în România. Eu am ştiut să lucrez, am controlat eu totul. Şi schimbări, şi echipă, tot. Cine să existe să facă ca mine? Toţi au pus manageri şi au intrat în groapă. Nu există să comande cineva pe averea ta

Reclamă 4 / 0/3

Singurii oameni care am rezistat suntem eu, Hagi şi Rotaru. Controlează şi temperatura la care se fac antrenamente. Du-te, bă! Există schimbare fără să nu o facă el? Nu există aşa ceva. Nu se ştie despre el, că nu le zic”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Mihai Rotaru, ”săgeți” către Gigi Becali

Mihai Rotaru a trimis ”săgeți” către Gigi Becali. Patronul de la Universitatea Craiova a explicat că oltenii nu își compară jucătorii cu vedete din fotbalul mondial, la fel cum procedează patronul FCSB.

În ultimii ani, Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Kylian Mbappe, pe Răzvan Oaidă cu Diego Maradona și pe Octavian Popescu cu Neymar și Lionel Messi.

Mihai Rotaru a amintit de aceste comparații, explicând că Universitatea Craiova nu supraevaluează jucătorii.

”Nu ați auzit vreodată de la noi că un jucător valorează 100 de milioane, că e Messi, că e Ronaldo, că e Mbappe”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Ironiile dintre FCSB şi Universitatea Craiova continuă
  • Mihai Stoica i-a dat replica lui Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și