Închide meniul

Iulian Cristea a plecat de la Rapid! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 31 mai 2024, 17:17

Reclamă
Iulian Cristea a plecat de la Rapid! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Iulian Cristea a plecat de la Rapid! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Iulian Cristea, în timpul unui interviu / FC Rapid 1923

Iulian Cristea a plecat de la Rapid, după doar un sezon petrecut în Giuleşti. Jucătorul venit vara trecută de la FCSB s-a despărţit în mod oficial de echipa lui Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit clubului din Giuleşti, Iulian Cristea şi conducerea celor de la Rapid au reziliat contractul de comun acord.

Iulian Cristea a plecat de la Rapid! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Iulian Cristea nu mai este jucătorul celor de la Rapid. După un singur sezon petrecut în tricoul giuleştenilor, fundaşul de 29 de ani şi conducerea celor de la Rapid au reziliat contractul de comun acord.

Cristea a jucat 16 partide în tricoul celor de la Rapid şi a marcat un singur gol, în Cupa României, în meciul cu FC Botoşani.

De la sosirea sa, Iulian Cristea nu a jucat niciodată mai mult de trei meciuri la rând în Liga 1, fiind lăsat de cele mai multe ori pe banca de rezerve sau în afara lotului.

Reclamă
Reclamă 4

Cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt.com, Iulian Cristea a ajuns vara trecută la Rapid, din postura de jucător liber de contract, după ce fundaşul s-a despărţit de FCSB.

Nicolae Cristescu, verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid

Nicolae Cristescu a oferit un verdict despre posibila plecare a lui Victor Angelescu de la Rapid. Fostul acționar al giuleștenilor a dezvăluit că există posibilitatea ca Angelescu să se despartă de formația de sub Grant, în această vară.

Cristescu ar regreta plecarea lui Victor Angelescu de la Rapid, având doar cuvinte de laudă la adresa sa. Fostul acționar al giuleștenilor a oferit declarații și despre Neil Lennon, fiind convins că acesta își va impune propriul stil la echipă.

Reclamă

„Nu prea mai sunt la curent cu ce s-a întâmplat la club, am fost ocupat cu alegerile, dar mi-ar părea rău să plece (n.r. – Angelescu) de la club. E un băiat bun și a făcut treabă la Rapid. N-am avut nicio discuție cu ei, dar există și această posibilitate. Probabil domnul Șucu își dorește să devină unic acționar. Nu am auzit de vreo discuție sau vreo ceartă între cei doi.

Sunt toate condițiile aici, domnul Șucu a oferit condiții. Noul antrenor vine cu o nouă mentalite, de învingător, susținem Rapid în continuare, dar și antrenorul. Eu cred că Neil Lennon va avea timp și își va impune stilul, mentalitatea. Depinde, însă, și cum va aborda discuțiile cu jucătorii. Toți (n.r. – jucătorii) își doresc să fie fotbaliști profesioniști, să joace bine, să iasă în evidență și, de ce nu, să prindă un transfer în străinătate”, a declarat Nicolae Cristescu, conform iamsport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și