Închide meniul

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu: „Te măcina! Jucai bine și erai scos la pauză!”. Ce diferențe a remarcat

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 17:38

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu: Te măcina! Jucai bine și erai scos la pauză!”. Ce diferențe a remarcat

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu

Colaj cu Iulian Cristea, Gigi Becali și Dan Șucu / Profimedia

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu. Actualul fundaș de la Rapid, care a jucat și pentru FCSB, a vorbit despre diferențele legate de atmosfera de la cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și FCSB se vor întâlni în ultima etapă a sezonului regulat, pe Arena Națională. Marele derby este programat sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Iulian Cristea i-a comparat pe Gigi Becali și Dan Șucu

Fostul fundaș de la FCSB a dezvăluit că, în perioada în care juca la echipa „roș-albastră”, nu a avut parte de liniște. Iulian Cristea a spus că Gigi Becali îl „măcina” cu declarațiile sale și că erau anumite momente în care juca bine și era scos la pauză.

„(n.r. Dacă era afectat de ce spunea Gigi Becali) Vă daţi seama că te macină aşa pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeşti următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauza erai scos. Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta.

Te aşteptai în orice moment să fii scos şi din primul 11, şi din timpul meciului să te schimbe”, a spus Iulian Cristea, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

La Rapid, Cristea a spus că are mai multă liniște și că fiecare om de la Rapid își face treaba. Totuși, fundașul a dat asigurări că jucătorii de la FCSB nu mai sunt afectați de declarațiile lui Gigi Becali, devenit deja cunoscut pentru modul în care îi „taxează” pe fotbaliști.

„(n.r. Dacă e mai ok acum, cu un patron precum Dan Şucu, care nu îl critică) Da, din punctul ăsta de vedere e mai multa linişte, aici fiecare îşi face treaba. Vă spun sincer că nici dincolo nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul şi sunt concentraţi şi ei pe ce au de făcut pe teren”, a mai spus Cristea.

Gigi Becali, enervat de Dan Şucu

Becali a dezvăluit că nu face schimb de mesaje cu Dan Şucu. Patronul „roş-albaştrilor” a spus şi de ce nu i-a dat mesaj lui Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

“Nu i-am dat mesaj lui Rotaru. I-am dat atunci o dată. Acum nu o ții așa că e obrăznicie. Lui Șucu nu îi dau. Nici lui Mihai nu îi dădeam, dar el mi-a dat mie mesaj cu ‘Ți-am dat nana!’. El a început.

Cu Șucu nu am glume d-astea. Singurul lucru care m-a enervat la Șucu, a fost atunci când a zis că pentru ei e un eșec să termine sub FCSB. Așa a zis el. Atunci m-a enervat. Tu Șucu să termini în fața lui Becali, păi cum să poți asta? Nu se poate asta. Speră.

Aseară a zis Mihai că a fost un joc încrâncenat. Dar eu aseară nu am văzut valoare, decât la Mitriță, atât”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și