Închide meniul

Iulian Cristea vrea titlul cu Rapid, după ce a plecat de la FCSB: „Tot ce n-am reuşit în partea cealaltă!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 21:54

Reclamă
Iulian Cristea vrea titlul cu Rapid, după ce a plecat de la FCSB: „Tot ce n-am reuşit în partea cealaltă!

Iulian Cristea vrea titul cu Rapid, după ce a plecat de la FCSB

Iulian Cristea, în timpul unui interviu/ FC Rapid 1923

Iulian Cristea vrea titlul cu noua sa echipă, Rapid, după ce a plecat de la FCSB. Fundaşul central a dezvăluit care îi sunt obiectivele, după ce în această vară a semnat cu giuleştenii, din postura de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a fost prezent pe stadionul din Giuleşti, la sărbătoarea centenarului. Acesta a oferit şi câteva declaraţii, având un mesaj special pentru fani.

Iulian Cristea vrea titlul cu Rapid, după ce a plecat de la FCSB

Iulian Cristea a declarat că îşi doreşte să revină la echipa naţională, odată ce va începe să evolueze pentru Rapid. Acesta a mai mărturisit că obiectivul giuleştenilor este titlul, în sezonul viitor, fiind împinşi de la spate de către suporteri pentru a obţine această performanţă.

De asemenea, Cristea a declarat că îşi doreşte să reuşească, în tricoul Rapidului, tot ce nu a reuşit să facă la FCSB, în sezoanele precedente.

„Îmi doresc să ajung la națională, dar depinde doar de evoluțiile mele. Să ne îndeplinim obiectivele ca grup, apoi vom vedea.

Reclamă

Ne obligă publicul acesta frumos, galeria care ne împinge de la spate. Ne obligă să câștigăm trofee și să mergem în cupele europene. Ne dorim titlul!

Eu am zis de la început că vreau să fac ce nu am putut în partea cealaltă”, a declarat Iulian Cristea, conform digisport.ro.

Cristi Săpunaru, mesaj pentru fanii Rapidului, la centenar

Cristi Săpunaru a avut un mesaj pentru fanii Rapidului, la centenar. Giuleştenii sărbătoresc în această seară, iar mai multe nume importante din istoria clubului sunt prezente la stadionul Rapid. Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a sărbătorit acest moment alături de coechipierii săi.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt fericit că trăiesc momentul ăsta. Nu știu dacă jucând, dar mă așteptam să prind anul centenarului, era imposibil să nu îl prind. Sunt fericit pentru toți oamenii care iubesc Rapidul și sper să prindem cât mai mulți ani împreună.

Primul trofeu și debutul meu la Rapid sunt cele mai importante momente. Nu aș putea să vă spun cum a fost la debut. A fost cel mai frumos moment al meu de când m-am apucat de fotbal.

Pot să spun doar atât ’Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești’”, a declarat Săpunaru, potrivit digisport.ro.

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului

Dan Şucu a venit alături de soţie la sărbătoarea centenarului Rapidului. Diana, partenera acţionarului majoritar din Giuleşti, a atras toate privirile în momentul în care a ajuns alături de soţul ei la stadion.

Dan Şucu nu putea lipsi de la sărbătoarea centenarului. Acesta a ajuns la stadionul din Giuleşti înainte ca petrecerea să înceapă, şi a fost însoţit de soţia sa, Diana.

De altfel, Dan Şucu a oferit şi o scurtă declaraţie, înainte de intrarea în stadion. Acesta susţine că deşi de află de puţin timp la echipă, viitorul formaţiei depinde de el.

La mulți ani, Rapid, pentru cei 100 de ani! Nu vreau să vorbesc pentru că sunt nou aici. Depinde de mine ce se va întâmpla în viitor!”, a declarat Dan Şucu, la stadionul Rapid.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și