Închide meniul

Ivan Mamut pleacă de la FCSB! Mihai Stoica a anunţat despărţirea de fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 18:55

Reclamă
Ivan Mamut pleacă de la FCSB! Mihai Stoica a anunţat despărţirea de fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema

Ivan Mamut, gol în Universitatea Craiova - FCSB

Ivan Mamut, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ivan Mamut (25 ani) pleacă de la FCSB în această vară. Mihai Stoica a anunţat despărţirea de fotbalistul comparat în trecut de Gigi Becali cu Karim Benzema. Atacantul a ajuns la gruparea roş-albastră vara trecută, la pachet cu Andrei Burlacu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 200.000 de euro, Ivan Mamut a bifat 13 apariţii în tricoul FCSB, reuşind să înscrie un singur gol. Acesta a decis derby-ul cu Universitatea Craiova din sezonul trecut.

Ivan Mamut pleacă de la FCSB

Totuşi, după transferurile lui David Miculescu şi Bogdan Rusu, Mamut nu mai are loc la FCSB. Astfel, Gigi Becali a decis să se despartă de fotbalistul croat.

„Mamut n-o să mai fie, Mamut va pleca. Avem o înţelegere cu el şi vom rezilia contractul. Rămânem cu Rusu, Ianis Stoica, cu David Miculescu, care agreează poziţia de număr 9”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali: „L-am luat pe Mamut ca să îi dau ţeapă lui Rotaru!”

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid, scor 0-2. Patronul roş-albaştrilor putea să îl transfere pe croat în perioada în care acesta evolua la FC Botoşani.

Reclamă

În schimb, patronul FCSB l-a adus pe Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova. „Ştiu, ne trebuie un atacant, eu am spus de mult. Am avut încredere în Mamut, dar când am văzut că nu poate face o preluare pe care şi eu pot să o fac. L-am luat pe Mamut ca să pot să scap de Vînă (n.r. Ionuţ), să îi dau ţeapă lui Rotaru. Dugandzic se bate acolo. Nu pot lua un atacant când nu ştiu dacă sunt în retragere. Depinde de calificarea în grupele Conference League.

Să îi dau eu banii mei lui Coman, 20.000 de euro pe lună, să dea pasă la portar. Dai călcâie, lasă călcâiele, asta e neputinţa. Ăsta e adevărul, atunci asta e. Dacă e ăsta adevărul, eu mă retrag. Nu las pe nimeni să comande pe banii mei. Dacă asta e atmosfera, plec să vină alţii. Şi pierd şi eu ca Borcea. Cum să comande cineva pe banii mei?”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ivan Mamut, comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema

Gigi Becali a avut cuvinte de laudă în trecut pentru Ivan Mamut, atacantul care a debutat la FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar pot să vă spun că sunt mulțumit de Mamut. Nu vreau un atacant ca Benzema, vreau măcar ce a făcut Mamut aseară. Nu a pierdut mingea, nu s-a încurcat în ea. A pasat, a dat cu capul.

Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, dar nu e încă bine pregătit, a fost plecat, plus că nu a intrat bine în jocul echipei. Mamut e un jucător pe care îl bagi când se aglomerează, să se bată cu ei acolo. Ce am văzut aseară la el, mi-a plăcut. De Mamut sunt chiar foarte mulțumit!

Vă spuneam dacă nu eram. Mare lucru nu vreau! Vreau să poți să primești o minge și pe urmă să poți să o returnezi. Nu cer nici măcar să dea goluri”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și