Închide meniul
VIDEO

Ivan Martic a revenit la Universitatea Craiova! Fundaşul a fost deturnat din drumul spre Elveţia: „Trebuia să semnez cu altă echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 19:25

Ivan Martic a revenit la Universitatea Craiova! Fundaşul a fost deturnat din drumul spre Elveţia: „Trebuia să semnez cu altă echipă!

Ivan Martic despărțit Universitatea Craiova

Ivan Martic, prezentat la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Ivan Martic a revenit la Universitatea Craiova. Fundaşul dreapta de 31 de ani a fost deturnat de olteni din drumul spre Elveţia. Dezvăluirea a făcut-o chiar fotbalistul, la primul său interviu după prezentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Martic a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu Universitatea Craiova. Acesta a mai evoluat la gruparea din Bănie între 2017 și 2020, perioadă în care a câştigat Cupa României şi a evoluat în peste 70 de meciuri pentru olteni.

Ivan Martic a revenit la Universitatea Craiova

Ivan Martic este al doilea transfer făcut de echipa lui Mihai Rotaru, după fundaşul Raul Silva.

”Mă simt foarte bine. Sunt foarte fericit că sunt aici. Negocierile au fost rapide. Trebuia să semnez cu altă echipă din Elveția marți și am semnat cu Craiova duminică dimineață. A fost o alegere ușoară. Am ales cu inima. A fost frumoasă revederea cu foștii colegi.

Obiectivul este să creăm o mentalitate foarte bună, să câștigăm fiecare meci. Am vorbit romană la Sion. Era un moldovean acolo și vorbeam cu el. Am văzut meciul lui Sepsi cu CFR. Sepsi e o echipă foarte bună. Bergodi a făcut o echipă bună, s-a văzut că are putere. Mă aștept la un meci foarte greu”, a anunţat Ivan Martic.

Reclamă

EXCLUSIV | Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să schimbe strategia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și să facă performanță în Bănie. În exclusivitate pentru Antena Sport, tehnicianul pe care mizează Mihai Rotaru a vorbit despre planurile sale.

Sezonul trecut, cu ”Reghe” pe bancă, Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în play-off, fiind departe de lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Totodată, „oltenii” au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi, care urma să câştige trofeul.

„Prefer să îi spun stimul. Momentul în care te baţi la obiective importante, există presiune. Trebuie să fii la cel mai bun nivel al tău. Am venit să muncesc de dimineaţă până a doua zi de dimineaţă, până la ultima picătură de sudoare. Mă bucur că am găsit un grup foarte bun, axat pe obţinerea de performanţe.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea, lucrurile au evoluat destul de bine în acest cantonament. A fost lung, dar a venit bine. Era important să ne cunoaştem, să avem discuţii şi să se familiarizeze cu principiile mele. Fiecare antrenor are filosofia lui şi propriile principii. Vor fi schimbări, dar nu radicale, e adevărat. Din punct de vedere al abordării, îmi doresc să vin cu o filosofie care cred că mi se pliază ca stil şi personalitate. E un proces care necesită timp, nu se face peste noapte.

Laszlo Balint: „Primul mesaj spus în vestiar e că mă bazez foarte mult pe respect!

Băieţii sunt receptivi. Rămânem la acelaşi sistem. În funcţie de jucătorii care vor veni, vom avea un sistem de rezervă. Nu contează doar sistemul, ci principiile. E un lot cu calitate. Sunt jucători de calitate care an de an s-au bătut la trofee. Avem nevoie de ceva în plus. Sper ca acest plus să vină din spiritul pe care vreu să îl vedem. Un spirit care ne permite să ne batem şi să luptăm pentru fiecare metru de teren. La sfârşit, să fim capabili să ne uităm ochi în ochi şi să avem ce să ne reproşăm.

Primul mesaj spus în vestiar e că mă bazez foarte mult pe respect. Nu numai pe respectul pentru mine, cât pe cel pentru meserie. Trebuie să dea tot ce au mai bun în fiecare zi şi mă refer şi la ce se întâmplă în afara stadionului”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Ivan Martic a revenit la Universitatea Craiova
  • Fundaşul a fost deturnat de olteni din drumul spre Elveţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și