Închide meniul

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB: „Asta a fost de partea noastră”

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 22:56

Reclamă
Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB: Asta a fost de partea noastră”

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB

Jayson Papeau / Hepta

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB. Jucătorul giuleștenilor a vorbit despre duelul cu vicecampioana României, în care a reușit să marcheze și un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Arena Naţională a reprezentat derby-ul etapei cu numărul 15 a sezonului de Liga 1. Partida dintre FCSB și Rapid, care s-a încheiat cu scorul de 1-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB. Ce a spus despre victoria echipei sale

Marcatorul primului gol al celor de la Rapid, din minutul 39, a dezvăluit faptul că giuleștenii au avut o mentalitate mai bună decât cei de la FCSB și că acesta este motivul principal pentru care echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus pe Arena Națională.

Totodată a vorbit și despre situația sa și a menționat că încă nu se află într-o formă maximă.

„A fost foarte bine, totul a fost perfect pentru mine, am dat și gol! A fost bine, am avut puțin noroc, am fost aproape să cad la un moment dat, dar e important că am marcat. Mentalitatea a fost de partea noastră, am venit aici doar cu un gând, am venit pentru 3 puncte, nu am fi fost fericiți cu un egal.

Reclamă

Nu am ritmul de joc, sunt fericit că am jucat 80 de minute astăzi, dacă voi juca mai mult sunt sigur că voi ajunge la cea mai bună formă. De când m-am apucat de fotbal o iau de la meci la meci, dar e foarte bine că ne-am apropiat de prima poziție”, a spus Jayson Papeau potrivit digisport.ro.

După rezultatul înregistrat în meciul dintre FCSB și Rapid, vicecampioana României se află pe pe prima poziție, cu 31 de puncte după 15 meciuri. Totuși, „roș-albaștrii” își pot pierde poziția de lider în cazul în care CFR Cluj își va câștiga meciul cu Hermannstadt, care se va juca luni, în aceași etapă din Liga 1. De cealaltă parte, giuleștenii sunt pe locul 3, cu 29 de puncte după cele 15 etape.

Victor Becali știe unde a pierdut FCSB derby-ul cu Rapid. Ce a spus despre jocul vicecampioanei

Vărul patronului de la FCSB s-a declarat surprins de jocul de pe Arena Națională. Victor Becali a dezvăluit faptul că se aștepta ca vicecampioana României să facă un meci mai bun. Totodtă, acesta a dezvăluit și faptul că nu îi apreciază pe fundașii centrali ai vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a relansat campionatul. Nu mă aşteptam la un asemenea joc. Mă aşteptam să facă un meci mult mai bun FCSB, pentru că vin după câteva meciuri modeste şi mă aşteptam să fie mult mai motivaţi, mult mai concentraţi să facă o echipă mult mai bună. Linia defensivă, se pare că are dreptate Mircea Lucescu, e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund.

Rapid a avut şi nişte absenţe. FCSB cred că are un lot mai numeros, o bancă mai bună. Rapid deocamdată nu are o bancă foarte bună deocamdată şi are şi doi jucători accidentaţi.

Mie nu îmi plac fundaşii centrali ai FCSB-ului! Mie nu îmi plac! Chiar dacă a dat gol, Dawa nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din păcate”, a spus Victor Becali, la finalul duelului.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și