Închide meniul

Jean Pavel, atac dur la adresa FCSB! „Să fie retrogradată urgent în Liga 5 şi Steaua să ajungă în prima ligă”

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 13:40 / Actualizat: 26 octombrie 2023, 14:55

Reclamă
Jean Pavel, atac dur la adresa FCSB! „Să fie retrogradată urgent în Liga 5 şi Steaua să ajungă în prima ligă

Jean Pavel, atac dur la adresa FCSB

Fanii CSA Steaua, pe stadionul Ghencea - Hepta

Jean Pavel a lansat un atac dur la adresa celor de la FCSB. Fostul lider al galeriei Stelei susţine că echipa lui Gigi Becali ar trebui să ajungă în Liga 5, iar CSA să îi ia locul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palmaresul din perioada 1947-1998 a ajuns la clubul din Ghencea, iar bucata din perioada 1998 – 2003 a rămas al nimănui, la fel şi cel dintre 2003 şi 2017. Motiv pentru care Pavel cere pedeapsă dură pentru FCSB.

Jean Pavel, atac dur la adresa FCSB

„S-a făcut dreptate, dar aș sublinia un mic amănunt: dacă FCSB a substituit numele «Steaua» în acei ani, trebuie să plătească daune. Consider că trebuie să fie retrogradată urgent în Liga 5 și Steaua repusă în drepturi, în prima ligă.

Totodată, evident, îi ceri Stelei ca, într-un sezon, să își schimbe forma de organizare actuală. Totuși, în 1998, avea formă de organizare corectă pentru prima ligă, chiar și pentru Europa.

Avem hârtie de la UEFA. Sunt echipe din Europa, departamentale, care joacă în cupele europene. Cele din Rusia, de exemplu, înainte de războiul cu Ucraina”, citat de iAMSport.

Reclamă

Marius Lăcătuş, discurs dur după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Marius Lăcătuş a avut un discurs dur, după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB. Fostul internaţional s-a declarat mulţumit de faptul că trofeul Cupei Campionilor Europeni nu se regăseşte în vitrina formaţiei lui Gigi Becali.

De asemenea, Lăcătuş a mai declarat că LPF are acum obligaţia de a-i anunţat pe oficialii de la UEFA despre procesul pentru palmares dintre cele două rivale roş-albastre.

„Trebuie să ne întrebăm cum de au avut dreptul de a juca în Liga 1? Palmaresul i-a ajutat foarte mult la meciurile din cupele europene. Eu nu sunt jurist, dar dacă până în 2003 nu au avut dreptul să se folosească de palmares, înseamnă că dreptate are Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Palmaresul cel mai bogat a fost până în 1998. Asta mă mulţumeşte că FCSB nu va mai apărea câştigătoare a Cupei Campionilor la UEFA. Liga Profesionistă are obligaţia să anunţe la UEFA acest lucru.

Asta mă interesează, performanţele cele mai mari sunt până în 1998. Nu ştiu ce gânduri au cei din clubul Steaua, poate vor merge mai departe cu procesul care este pe rol, cu daunele pe care le cer celor de la FCSB. Este greu să te pronunţi şi mă gândesc la jucători şi antrenori care au fost în acea perioadă în Ghencea.

Trebuie să dea o decizie pentru această perioadă considerată „moartă”. Aceasta decizie obligă clubul să facă mai mult decât au făcut pentru promovarea în Liga 1. Să ai palmaresul şi să joci în Liga 2, fără drept de promovare, nu este corect pentru jucători, antrenori şi mai ales pentru suporteri. Eu am antrenat Steaua”, a spus Lăcătuş, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și