Închide meniul

„Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?”

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 8:44

Reclamă
„Joacă două meciuri pe an! Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf

Gigi Becali / Hepta

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, Juan Bauza, a fost făcut praf. Dănuţ Lupu a avut un comentariu ironic la adresa argentinianului de la FCU Craiova, numindu-l pe acesta „cel mai bun străin din ţară”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursele AntenaSport au anunţat că Gigi Becali vrea să-l transfere pe Juan Bauza, de la FCU Craiova, la finalul sezonului. Gigi Becali vrea să-şi întărească echipa, în vederea participării în competiţiile europene.

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf

Dănuţ Lupu a declarat că doar Adrian Mititelu l-a lăudat pe Juan Bauza, jucător despre care susţine că joacă doar împotriva echipelor din subsolul clasamentului. Fostul internaţional a comparat jocul argentinianului cu cel al lui Florinel Coman, şi a declarat că „Mbappe” a reuşit să o ducă pe FCSB pe primul loc, în timp ce Bauza evoluează la echipa clasată pe ultimul loc.

„Mititelu are cel mai bun străin din țară, cum să pice? Bauza e cel mai bun străin din România. Coman reușește să ducă de unul singur FCSB-ul acolo și tu cel mai bun străin din țară… cum faci?

A, unul e pe primul și celălalt e pe ultimul. Cine l-a văzut fotbalist în afară de Mititelu? Joacă doar cu locul 16-17. Joacă două meciuri pe an”, a declarat Dănuţ Lupu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Juan Bauza va reveni în lotul celor de la FCU Craiova, în această etapă, pentru duelul cu Dinamo. Mijlocaşul de 27 de ani a fost accidentat în ultimele trei meciuri ale formaţiei din Bănie.

Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”

Gigi Becali poate rămâne fără un titular de la FCSB, din sezonul viitor. Siyabonga Ngezana a atras atenţia unui club mare din Turcia, după cum anunţă presa din Africa de Sud, ţară din care provine fundaşul central.

Presa din Africa de Sud a transmis că Siyabonga Ngezana este la mare căutare în Turcia. Un club important din Superliga turcă ar fi pus ochii pe fundaşul de la FCSB, care s-ar putea despărţi de echipa roş-albastră la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Cele mai recente întrebări (n.r.- despre Ngezana) au venit din Turcia, unul dintre marile cluburi de acolo cântărește opțiunea de a-l transfera în sezonul următor. Au fost întrebări despre condițiile sale personale, dar și despre ceea ce solicită clubul”, au transmis sud-africanii de a snl24.com.

După primele meciuri ale lui Siyabonga Ngezana la FCSB, Gigi Becali i-a stabilit preţul fundaşului. Şapte milioane de euro cere patronul roş-albaştrilor, în schimbul stopperului sud-african. În prezent, Ngezana este cotat la suma de 1,3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și