Închide meniul

Joao Janeiro, atac dur la adresa conducerii de la FCU 1948 Craiova: „M-au înșelat! Nu am mai văzut așa ceva”

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2023, 22:59

Reclamă
Joao Janeiro, atac dur la adresa conducerii de la FCU 1948 Craiova: M-au înșelat! Nu am mai văzut așa ceva”

Joao Janeiro, atac dur la adresa conducerii de la FCU 1948 Craiova

Adrian Mititelu și Joao Janeiro, la o conferință de presă / Antena Sport

Joao Janeiro, atac dur la adresa conducerii de la FCU 1948 Craiova. Fostul tehnician a făcut dezvăluiri incredibile legate de plecarea sa de la echipa patronată de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul portughez de 41 de ani a fost pe banca echipei din Bănie pentru doar 18 zile. După această perioadă, Janeiro s-a decis să plece, iar acum a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat la FCU 1948 Craiova.

Joao Janeiro, atac dur la adresa conducerii de la FCU 1948 Craiova. Care au fost problemele cu șefii din Bănie

După aproape 3 luni de la despărțirea de echupa lui Adrian Mititelu, antrenorul lusitan a ieșit la atac și a criticat dur conducerea celor de la FCU 1948 Craiova. Chiar dacă inițial trupa din Bănie a anunțat că despărțirea s-a produs de comun acord, Joao Janeiro a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la Craiova.

„Când m-am dus să semnez contractul, cu 15 minute înainte de conferința de presă, presa fiind deja acolo, am observat o problemă. Am vorbit cu avocații, care m-au sfătuit să nu semnez. Au zis că documentul nu era valabil.

M-au înșelat! M-am întâlnit de trei ori cu cei din conducere, iar lucrurile au fost în ordine. În aprilie, totul era în regulă. Dar lucrurile s-au schimbat complet când am început presezonul. Au adăugat un act adițional. Practic, nu aș fi fost antrenor. Nu aș fi decis nimic. Mi-au luat toată puterea, o putere normală, pe care o are orice antrenor.

Reclamă

Nu am mai văzut așa ceva! Am rămas uluit de ceea ce am trăit și de presiunea pe care o puneau. Am crezut că e un coșmar”, a spus Joao Janeiro, potrivit noticiasaominuto.com.

În cariera de antrenor, portughezul a mai pregătit echipele: Roughnecks FC, Szeged, Kisvarda, Dunajska Streda, Debrecen și FCU 1948 Craiova. În prezent, acesta nu și-a mai găsit niciun angajament după plecarea de la echipa patronată de Adrian Mititelu.

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a schimbat numele în mod oficial!

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a schimbat numele în mod oficial! FRF a anunţat, printr-un comunicat, că a aprobat modificarea denumirii clubului patronat de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul U Craiova 1948 SA a devenit, în mod oficial, FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A.

„Având în vedere Certificatul de înregistrare mențiuni al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj emis la data de 19.07.2023, Rezoluția Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj nr. 10702 din 18.07.2023, precum și Certificatul de Identitate Sportivă nr. 143 din 22.05.2015, nr. de identificare din Registrul Sportiv DJ/A3/00001/2015 și mențiunile cuprinse în acesta cu privire la modificarea denumirii structurii sportive, aprobă schimbarea denumirii clubului U Craiova 1948 SA în FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A.”, a transmis FRF, într-un comunicat postat pe site-ul său.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” Vezi toate știrile
Citește și