Închide meniul

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV! „Nu vreau să jignesc!” / „Te uitai la Stan şi Bran?! L-ai văzut vreodată pe Stan gras?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2022, 10:37

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV! „Nu vreau să jignesc! / „Te uitai la Stan şi Bran?! L-ai văzut vreodată pe Stan gras?!

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV

Jovan Markovic, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru. Cei doi foşti mari internaţionali români l-au criticat pe atacantul Universităţii Craiova pentru kilogramele în plus pe care le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic a avut de pătimit şi în mandatul lui Mirel Rădoi. Atacantul Universităţii Craiova a fost exclus din lot de fostul antrenor chiar din cauza greutăţii sale.

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV

”Nu îmi place cum arată fizic, deloc. Unii de acolo spun că aşa e constituţia lui, dar eu îl văd durduliu. Nu ştiu de ce.. Nu ştiu ce face, dar eu aşa îl văd. A mai fost discuţia asta şi mulţi i-au luat apărarea. Dar se vede forma lui fizică… drept dovadă că nu are realizări în acest sezon.

Anul trecut a mai făcut ceva, dar în acest sezon are un gol, dacă îl are şi pe ăla. Tu în loc să progresezi…  Un atacant trebuie să işi propună un minim de 15 goluri. Eu îl văd foarte gras, nu ştiu dacă măreşte televizorul…. (n.r. râde) Nu vreau să jignesc, dar nu poţi să faci performanţă aşa, trebuie să găseşti un nutriţionist, o dietă, dacă ştii că ai probleme cu greutatea!”, a declarat Viorel Moldovan la orangesport.ro.

„Să mărească televizorul? Te uitai la Stan şi Bran când erai mic? L-ai văzut vreodată pe Stan vreodată gras?”, a completat Basarab Panduru.

Reclamă

Un fost antrenor al lui Jovan Markovic îi dă dreptate lui Mirel Rădoi

Un fost antrenor al lui Jovan Markovic îi dă dreptate lui Mirel Rădoi. Marin Dună l-a antrenat atât la Universitatea Craiova, pe vremea când era secundul lui Mulţescu, dar şi la Academica Clinceni. Dună spune că Jovan Markovic a avut probleme legate de alimentaţie încă de la vârsta de 16 ani.

Mirel Rădoi l-a exclus pe Jovan Markovic din lotul Universităţii Craiova pe motiv că este gras. Chiar antrenorul i-a reproşat public acest lucru.

Eu îl știu de mic, avea 16 ani neîmpliniți când eram la Craiova cu domnul Mulțescu. E un talent imens, dar își gestionează viața destul de rău. Nu pierde nopți, nu e genul. Una dintre probleme e greutatea. Iată că a fost pusă pe tapet și de Rădoi. Markovici dacă ar avea grijă de el și ar fi puțin mai disciplinate tactic, ar juca la un nivel ridicat, și nu în România. Am fost și eu atacant și știu. 

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că totuși va reveni. Mirel l-a zguduit destul de tare. Jovan își irosește talentul. Nu e genul nesimțit, e mereu cu zâmbetul pe buze. Noi, la Clinceni, la un moment dat, chiar îl lăsam să facă ce vrea. Au fost momente când eram mai duri cu el.

În momentul în care îl băgam, deși avea 6-7 kg în plus, dădea goluri, făcea lucruri pe teren la Clinceni. El e dezordonat în alimentație în afara programului echipei. Eu stăteam în același hotel cu el la Craiova. Mai aveam grijă de el, dar nu puteam să stau să îl controlez mereu. 

Îl mai vedeam că ieșea seara prin oraș. Mai venea cu o cola, cu un croissant. Îi explicam că nu e bine. Bine, atunci era și foarte mic, nu avea 16 ani împliniți. Dar uite că au trecut vreo 5 ani și el tot problema aceasta o are”, a spus Main Dună pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru
  • Markovic, atacat pentru greutatea sa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și