Închide meniul
Foto

Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo! Cum a fost surprins fundașul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 12:46

Reclamă
Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo! Cum a fost surprins fundașul de la FCSB

Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo

Joyskim Dawa, pe stadionul lui Dinamo / Instagram

Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo! Fundașul de la FCSB fost surprins într-o fotografie de pe rețelele de socializare care îi va surprinde pe fanii echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, pe stadionul lui Dinamo a fost prezent și Baba Alhassan, care este legitimat și el la FCSB.

Joyskim Dawa a sărbătorit pe stadionul lui Dinamo

Totuși, motivul pentru care cei doi au fost prezenți pe stadionul marei rivale nu are nicio legătură cu fotbalul! VEZI IMAGINI CU DAWA ȘI ALHASSAN DE PE STADIONUL LUI DINAMO ÎN GALERIA FOTO

Fotografia a fost făcută pe data de 9 aprilie, atunci când musulmanii din întreaga lume au sărbătorit finalul Ramadanului, care a început pe data de 10 martie. În tot acest timp, aceștia sunt obligați să țină post până la apusul soarelui și să se roage.

Cu ocazia acestei celebrări, câteva sute de musulmani din România s-au adunat pe stadionul lui Dinamo, pentru a se ruga împreună. Acest eveniment se întâmplă în mod constant, în ultimii ani.

Reclamă

„Eid Mubarak (n.r- „Sărbătoare binecuvântată”, urarea care se folosește la finalul Ramadanului) pentru toți musulmanii din lume. Fie ca Allah să vă asculte rugăciunile și să vă ierte păcatele. Vă mulțumesc și pentru urările cu ocazia aniversării mele”, a postat Joyskim Dawa, pe Instagram.

Ramadanul, motivul pentru care Gigi Becali l-a schimbat pe Dawa

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză, într-o partidă cu Sepsi, din playoff-ul Ligii 1. Fundaşul roş-albaştrilor a fost schimbat la pauză cu Baba Alhassan, iar locul său în centrul apărării a fost luat de Lixandru.

Gigi Becali era de părere că din cauza Ramadanului pe care îl ţinea, Dawa nu mai avea forţă şi de aceea a făcut multe greşeli în partida cu Sepsi. Becali a recunoscut că nu a vrut să rişte deloc şi de aceea l-a înlocuit cu Baba Alhassan.

Reclamă 4 / 0/3

„Dawa făcea greșeală după greșeală, trebuia schimbat. Acum e cu Ramadanul. Probabil nu are putere, forță. Probabil ține un Ramadan mai sever. Nu știu eu. Cum să dai asemenea pase la adversar?

Atunci am zis, poate este stresat pentru greșelile făcute și va face altele. Aveam meciul în mână, 2-1, și am zis hai să-l scoatem. El e jucător bun, de asta l-am păstrat.

Dar dacă el începe să aibă impresia că poate juca pe mijloc, atunci la revedere. El nu are voie să paseze stânga-dreapta. Dacă pasează în față, pasează la adversar”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și