Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 8:29

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză

Captură Antena Sport

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză. Fundaşul roş-albaştrilor a fost schimbat la pauză cu Baba Alhassan, iar locul său în centrul apărării a fost luat de Lixandru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e de părere că din cauza Ramadanului pe care îl ţine, Dawa nu mai are forţă şi de aceea a făcut multe greşeli în partida cu Sepsi. Becali a recunoscut că nu a vrut să rişte deloc şi de aceea l-a înlocuit cu Baba Alhassan.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză

Dawa făcea greșeală după greșeală, trebuia schimbat. Acum e cu Ramadanul. Probabil nu are putere, forță. Probabil ține un Ramadan mai sever. Nu știu eu. Cum să dai asemenea pase la adversar?

Atunci am zis, poate este stresat pentru greșelile făcute și va face altele. Aveam meciul în mână, 2-1, și am zis hai să-l scoatem. El e jucător bun, de asta l-am păstrat.

Dar dacă el începe să aibă impresia că poate juca pe mijloc, atunci la revedere. El nu are voie să paseze stânga-dreapta. Dacă pasează în față, pasează la adversar”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat. Patronul FCSB-ului a spus cum ar putea arăta clasamentul în play-off. Becali o consideră pe CFR principala contracandidată a FCSB-ului la titlu. Cu toate acestea, el a transmis că nu se mai teme de nimeni.

(n.r: Care este principala adversară la titlu?) Principala adversară la titlu acum, eu cred, nu vreau să jignesc pe nimeni, nici să subestimez. Gândirea mea… Cea mai valoroasă echipă cred că e CFR. După aia, Craiova, Rapid, în ordinea asta.

De CFR nu mă mai tem. M-am bucurat că a câştigat Craiova pentru că CFR e echipă mai solidă, aşa cred eu. Nu voiam egal, voiam să bată Craiova”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și