Închide meniul

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB: „Asta e ţinta mea!” Singura şansă a lui Gigi Becali de a-l ţine la echipă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 18:17

Reclamă
Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB: „Asta e ţinta mea! Singura şansă a lui Gigi Becali de a-l ţine la echipă

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB

Facebook FCSB

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB. Fundaşul roş-albaştrilor a spus că visul lui este să ajungă într-un campionat puternic. Totuşi, Dawa a precizat că se simte excelent la FCSB şi vrea să dea totul pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa este unul dintre jucătorii în care Gigi Becali are încredere maximă. Dawa mai are contract până în vară cu FCSB, dar Becali poate activa opţiunea de prelungire cu încă 3 ani.

Joyskim Dawa a vorbit despre plecarea de la FCSB

Asta e ținta mea. Să joc mai bine, să ajung într-o ligă mai bună, iar România e un pas foarte bun în acest drum. Dacă am posibilitatea, de ce nu? Dar acum mă concentrez asupra ceea ce am de făcut la FCSB.

Sunt bine, am contract până la finalul verii, apoi am opțiune de prelungire pentru încă trei ani, dar pentru moment sunt bine. Sunt concentrat sută la sută pentru acest sezon și apoi mai vedem ce se întâmplă„, a spus Joyskim Dawa în cantonamentul din Antalya.

Joyskim Dawa, mesaj războinic înaintea bătăliilor decisive pentru titlu

Joyskim Dawa a avut un mesaj războinic înaintea bătăliilor decisive pentru titlu. Liga 1 se reia la finalul acestei săptămâni, iar FCSB are un avans de 8 puncte în faţa celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Joyskim Dawa e convins că nicio rivală din Liga 1 nu poate pune probleme în partea a doua a sezonului. Nici transferurile făcute de rivale nu îl sperie pe fundaşul celor de la FCSB.

„Ne antrenăm de 3 ori pe zi şi este greu pentru că venim după vacanţă. Am făcut un cantonament minunat. Suntem pregătiţi să începem campionatul. Jucăm foarte bine şi o să fim cu mult mai puternici în partea a 2-a a campionatului.

Alţii pot face transferuri bune, dar dacă rămânem la fel şi jucăm la fel, nimeni nu ne poate speria. Să câştigăm meciurile pas cu pas şi, dacă Dumnezeu o să vrea., o să sărbătorim la final„, a spus Joyskim Dawa într-un interviu acordat în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și