Închide meniul

Joyskim Dawa, făcut praf de Bogdan Stelea: ”Nu știe, nu are răbdare, e mult prea agresiv!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 17:57

Joyskim Dawa, făcut praf de Bogdan Stelea: ”Nu știe, nu are răbdare, e mult prea agresiv!”

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci pentru FCSB / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Joyskim Dawa a fost făcut praf de Bogdan Stelea. Fostul internațional român a scos în evidență principalele defecte ale fundașului lăudat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, fundașul transferat de la FC Botoșani nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, crede ”Arnold”. Apărătorul cotat la 800.000 de euro a evoluat în 17 partide pentru FCSB în actualul sezon, în toate competițiile.

Joyskim Dawa, făcut praf de Bogdan Stelea

Nu știu câți și-au dat seama ce înseamnă FCSB. Octavian Popescu știe, Miculescu încă nu știe, Rusu, la fel, Oaidă știe, Crețu știe. Dawa joacă la fel de când a venit. E un fundaș central care riscă mult prea mult.

E prea contondent, nu are răbdare, nu știe să joace în momentul în care nu are mingea, părerea mea. E mult prea agresiv”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.ro.

Costel Gâlcă, avertisment înainte de Silkeborg – FCSB

Costel Gâlcă a transmis un avertisment pentru Nicolae Dică înainte de Silkeborg – FCSB, meci din etapa a 3-a a grupelor Conference League. Antrenorul care le-a adus roş-albaştrilor ultimul titlu, în 2015, anunţă că danezii sunt extrem de periculoşi pe teren propriu.

Reclamă

Gâlcă a antrenat între 2019 şi 2021 în Danemarca. A stat pe banca lui Velje şi îi ştie bine pe cei de la Silkeborg. Terenul sintetic va fi o problemă pentru echipa lui Gigi Becali.

Silkeborg este o echipă dinamică, are un antrenor foarte bun, Kent Nielsen. Am jucat cu Steaua (n.r – FCSB) contra lui când era la Aalborg, e un antrenor care a construit această echipă dinamică, cu un teren sintetic de foarte bună calitate, foarte rapid. E o echipă foarte bună pe tranziție.

Cu sigurață, terenul le va face probleme celor de la FCSB, e un teren foarte rapid. Silkeborg are o poziționare foarte bună, e o echipă lucrată, cu un antrenor care e de trei ani la ei„, a declarat Constantin Gâlcă la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul tehnician al lui FCSB nu este surprins că opt jucători de bază ai lui Nicolae Dică au fost lăsaţi acasă. Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

E normal. Nu au început bun în campionat. Sunt mulți jucători noi, durează până se acomodează. Încă nu au omogenitate în echipă și e ceva normal. Cred că vor avea un meci foarte greu cu Silkeborg.

Chiar dacă danezii sunt pe ultimul loc, eu zic că e o echipă bună, care produce fotbal și este periculoasă dacă îi lași spații. Eu sper să câștige FCSB, dar va fi foarte greu pentru că Silkeborg e o echipă destul de bună fizic, tehnic și ca idee de joc„, a mai spus Gâlcă.

Recomandări
  • Joyskim Dawa, făcut praf de Bogdan Stelea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și