Închide meniul
Foto

Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB: „Banii pariaţi nu sunt problema mea”. Reacţia soţiei

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2023, 8:56

Reclamă
Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB: „Banii pariaţi nu sunt problema mea”. Reacţia soţiei

Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt - FCSB

Joyskim Dawa, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimediaimages

Joyskim Dawa este în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB, scor 2-2. Fundaşul central în vârstă de 27 de ani acuză că a primit mesaje incredibile după ce a fost eliminat în minutul 60 al restanţei din etapa a 5-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul vicecampioanei României a făcut un penalty şi a văzut direct cartonaş roşu. După meci, în miez de noapte, Dawa a dezvăluit prin ce a trecut. Camerunezul a avut o reacţie vehementă pe contul său de Instagram.

Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB

Greşelile sunt parte din fotbal, dar nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii. Poţi fi dezamăgit, dar să mă respecţi şi să nu fii rasist. Apropo, banii pe care îi pariaţi nu sunt problema şi responsabilitatea mea.

Sunt plătit ca să joc fotbal, nu ca să vă fac mai bogaţi. Vă mulţumesc!„, a scris Dawa pe contul său de Instagram.

Şi soţia lui Dawa a răbufnit, când a văzut mesajele primite de fundaşul central al FCSB-ului.

Reclamă

Comentariile voastre sunt de neacceptat. Suntem mândri că suntem de culoare şi africani. Aş fi încântată să fac aceleaşi comentarii despre numărul aproape inexistent de jucători români din Ligue 1. În anul 2023, să insulţi o persoană de culoare spune multe despre cât de deschis eşti, aşa că ieşi din casă şi du-te în lume să vezi câte are să îţi ofere.

Uita-te la echipele din toate ligile, fără „negru” fotbalul ar fi la fel de plictisitor ca meciurile din liga a 2-a. Du-te şi citeşte Biblia din nou pentru că rasismul şi pariurile reprezintă un păcat. Am spus ce am spus, îmi pare rău că nu îmi pare rău. La revedere„, a scris soţia lui Dawa.

Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt

Fundaşul roş-albaştrilor crede că echipa lui ar fi câştigat dacă el nu comitea penalty şi nu era eliminat. În minutul 60 al meciului, Joyskim Dawa l-a faultat în careu pe Neguţ. Sibienii au primit penalty, iar Dawa a văzut şi cartonaşul roşu pentru faultul respectiv, comis în calitate de ultim apărător.

Reclamă 4 / 0/3

Acest egal este din cauza mea. Dacă vreţi să arătaţi pe cineva, eu sunt acela. Aveam nevoie să câştigăm acest joc. Nu a fost uşor în prima repriză, dar am făcut o a doua repriză grozavă. Dacă nu aş fi comis acel penalty cred că am fi câştigat acest meci.

Vreau să le cer scuze colegilor mei. Este doar vina mea că am făcut egal. Mă simt prost, mi-am lăsat echipa în 10. Dacă vrei să fii campion, trebuie să câştigi fiecare meci. Acasă, în deplasare, meciuri uşoare, meciuri grele.

(n.r.: A fost cu adevărat penalty?) Nu ştiu dacă a fost penalty, a fost un contact uşor, alergam amândoi. Mi se pare cam mult să dai şi penalty şi să-mi dai şi roşu direct.

Colegii m-au încurajat după penalty, suntem o familie. Câştigăm împreună, pierdem împreună, e fotbal. I-am zis arbitrului să verifice la VAR. Cred că arbitrii ar trebui să verifice mai mult la VAR. Dacă în 10 secunde decizi că e penalty, asta e…

Acum trebuie să ne refacem şi să ne concentrăm pe următorul joc”, a declarat Joyskim Dawa, pentru digisport.ro, după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și