Închide meniul

Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt: „Vreau să le cer scuze colegilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 22:49

Reclamă
Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt: „Vreau să le cer scuze colegilor

Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt

Joyskim Dawa dă declaraţii după Hermannstadt - FCSB 2-2 / AntenaSport

Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt. Fundaşul roş-albaştrilor crede că echipa lui ar fi câştigat dacă el nu comitea penalty şi nu era eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 60 al meciului, Joyskim Dawa l-a faultat în careu pe Neguţ. Sibienii au primit penalty, iar Dawa a văzut şi cartonaşul roşu pentru faultul respectiv, comis în calitate de ultim apărător.

Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt

Acest egal este din cauza mea. Dacă vreţi să arătaţi pe cineva, eu sunt acela.

Aveam nevoie să câştigăm acest joc. Nu a fost uşor în prima repriză, dar am făcut o a doua repriză grozavă. Dacă nu aş fi comis acel penalty cred că am fi câştigat acest meci.

Vreau să le cer scuze colegilor mei. Este doar vina mea că am făcut egal.

Reclamă

Mă simt prost, mi-am lăsat echipa în 10. Dacă vrei să fii campion, trebuie să câştigi fiecare meci. Acasă, în deplasare, meciuri uşoare, meciuri grele.

(n.r.: A fost cu adevărat penalty?) Nu ştiu dacă a fost penalty, a fost un contact uşor, alergam amândoi. Mi se pare cam mult să dai şi penalty şi să-mi dai şi roşu direct.

Colegii m-au încurajat după penalty, suntem o familie. Câştigăm împreună, pierdem împreună, e fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis arbitrului să verifice la VAR. Cred că arbitrii ar trebui să verifice mai mult la VAR. Dacă în 10 secunde decizi că e penalty, asta e…

Acum trebuie să ne refacem şi să ne concentrăm pe următorul joc”, a declarat Joyskim Dawa pentru digisport.ro după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct”. Ce a spus despre Dawa, eroul negativ al roş-albaştrilor

Elias Charalambous s-a arătat mulţumit de punctul obţinut la Sibiu de către FCSB. Iată ce a spus Elias Charalambous după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Antrenorul cipriot al echipei aflate pe primul loc în Liga 1 nu l-a criticat deloc pe Dawa, care a comis un penalty în minutul 60. Dawa a primit şi cartonaşul roşu la acea fază.

Am reuşit să înscriem repede, golul a fost anulat, după aceea au marcat ei.

Schimbările (n.r.: de la pauză) au ajutat mult. A fost o greşeală (n.r.: a lui Dawa) care se întâmplă în fotbal.

E un rezultat corect. Am câştigat un punct, acum trebuie să ne refacem, avem un alt meci în 3 zile.

Reclamă

Greşelile sunt parte din joc. Dawa a avut un sezon foarte bun, ne-a salvat în multe meciuri.

Despre Dawa nu pot să spun decât lucruri bune.

Avem 3 meciuri în 7 zile, trebuie să lăsăm jucătorii să respire. Dacă am ales un 11, acela e cel mai bun 11 din momentul acela.

(n.r.: despre Compagno) Am fost întrebat despre Compagno, că nu dă gol, am zis că se pregăteşte foarte bine şi golurile vor veni. Andrea ne ajută foarte mult şi asta e tot.

(n.r.: despre schimbarea lui Băluţă la pauză) Trebuia să schimbăm ceva, nu am început bine jocul. În a doua repriză noi am decis să schimbăm anumiţi jucători”, a declarat Elias Charalambous pentru sursa citată după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Hermannstadt – FCSB 2-2. Prima remiză a sezonului pentru echipa lui Charalambous

Dawa a făcut o gafă uriaşă şi a fost eliminat după un fault de ultim apărător asupra lui Neguţ. În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

În minutul 28, Andrea Compagno a obţinut un penalty, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalty.

Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și