Închide meniul

Joyskim Dawa nu se teme de Gigi Becali: „Dacă nu mă critică el mă critică alții!”. Ce a spus după FCSB – Rapid 1-2

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:31

Reclamă
Joyskim Dawa nu se teme de Gigi Becali: Dacă nu mă critică el mă critică alții!”. Ce a spus după FCSB – Rapid 1-2

Joyskim Dawa nu se teme de Gigi Becali

Joyskim Dawa / Profimedia

Joyskim Dawa nu se teme de Gigi Becali. Fundașul vicecampioanei a dezvăluit faptul că nu este afectat de criticile patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Elias Charalambous a pierdut derby-ul cu Rapid cu scorul de 1-2. Partida de pe Arena Națională, care a contat pentru etapa a 15-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Joyskim Dawa nu se teme de Gigi Becali. Care a fost mesajul fundașului

Jucătorul din apărarea echipei lui Elias Charalambous a dezvăluit faptul că vorbele lui Gigi Becali nu îl afectează, având în vedere faptul că este normal ca fotbaliștii să fie criticați. Totodată a vorbit și despre rezultatul partidei de pe Arena Națională și este de părere că rezultatul înregistrat nu a fost corect, pentru că, în opinia sa, „roș-albaștrii” i-au dominat pe giuleșteni în repriza secundă.

„Cred că în prima repriză am primit un gol mult prea ușor. A fost foarte dificil să revenim în meci, am încercat, dar nu am avut noroc. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci. Uneori sunt și astfel de momente, când nu câștigi. Dar ne vom reveni și vom câștiga din nou.

Rezultatul nu a fost corect, în a doua repriză i-am dominat. Diferența dintre noi și ei a fost cea de pe tabelă, nimic altceva. Trebuie să ne îmbunătățim tactica. Trebuie să ne uităm mai mult la adversarii noștri și să ne antrenăm mai bine.

Reclamă

Fotbalul continuă, dacă patronul nu mă critică atunci mă vor critica alții, nu mă afectează. Suntem mult prea puternici, nu suntem afectați de criticile patronului”, a spus Joyskim Dawa, la finalul duelului.

Elias Charalambous, concluzie uluitoare după înfrângerea cu Rapid. Mesajul antrenorului cipriot

„Nu suntem fericiți după ce am pierdut acest meci. Era un meci important pentru jucători, pentru fani. Am pierdut singuri meciul, am controlat jocul, am fost periculoși atunci când am avut mingea. Îmi pare rău pentru jucători, din 2 greșeli am primit gol. Scorul nu a fost neapărat corect față de ceea de s-a jucat astăzi, pe teren. Cred că am fost mai buni decât Rapid, dar am făcut greșeli copilărești.

Îmi pare rău pentru jucători, ei au încercat, dar sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Am avut multe ocazii, când intri în vestiar la 2-0 este destul de dificil. Am reușit să înscriem și al 2-lea gol, din păcate a fost offside, dar asta este, s-a terminat.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii au fost uimitori, am fi vrut să câștigăm meciul pentru ei. Echipele mari trebuie să arate personalitate, trebuie să ne îmbunătățim. Pentru meciul următor trebuie să găsim o soluție, sunt jucători suspendați, dar ce va trebui făcut se va face. Atunci când pierdem nu am cum să fiu fericit. Totuși, jucătorii au încercat totul. Am primit niște goluri prostești. Trebuie să continuăm totuși”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și