Închide meniul

Joyskim Dawa revine în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova! Andrea Compagno, OUT. Surprizele roș-albaștrilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 18:52

Joyskim Dawa revine în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova! Andrea Compagno, OUT. Surprizele roș-albaștrilor

Joyskim Dawa revine în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova

Joyskim Dawa, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Joyskim Dawa revine în lotul FCSB-ului chiar la derby-ul cu Universitatea Craiova. Fundașul camerunez a lipsit de la precedentele două partide ale roș-albaștrilor. Mihai Pintilii și Leo Strizu vor fi fără Andrea Compagno, care a suferit o accidentare de ultim moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa nu s-a aflat în lot la ultimele două meciuri ale celor de la FCSB, 1-0 cu CFR Cluj și 2-1 cu FC Voluntari. Fundașul l-a supărat pe Gigi Becali cu prestația din înfrângerea cu Farul, 2-3, iar de atunci nu a mai apărut în echipă.

Joyskim Dawa revine în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova

Dawa a trecut și printr-o dramă pe plan personal. Recent, socrul său a decedat, iar fundaşul de la FCSB a decis să plece din ţară pentru a fi alături de soţia sa.

De asemenea, Andrea Compagno a încasat o lovitură în genunchi în timpul antrenamentului de vineri și astfel nu poate evolua în derby-ul cu Universitatea Craiova. Locul său în centrul atacului a fost luat David Miculescu, care, la origine, este mijlocaș de bandă dreaptă. Fostul fotbalist de la UTA va fi flancat de Andrei Cordea, în dreapta, și Florinel Coman, în stânga.

Octavian Popescu va juca inter, așa cum Gigi Becali a anunțat încă din urmă cu două săptămâni, după victoria cu 1-0 împotriva CFR-ului. Lângă Tavi vor juca Adrian Șut și Malcom Edjouma.

Reclamă

În apărare, în locul lui Dawa, evoluează Iulian Cristea, care face pereche cu Joonas Tamm.

Echipa de start a FCSB-ului în derby-ul cu Universitatea Craiova:

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa

Gigi Becali a spus că dacă Dawa avea alte calităţi, putea să fie coleg cu Benzema şi Vinicius la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Dawa mai avea şi tehnică, era la Real Madrid. Putere, tehnică, forţă… dacă mai avea şi tehnică… 

(Reporter: Va mai fi titular?) Are altele, nu are pe altele… dacă îl bag în atac, nu are tehnică. Ce faci? Îl băgăm să dea cu capul„, a spus Gigi Becali.

Basarab Panduru l-a criticat aspru pe Joyskim Dawa: „Dă cu tibia de când a venit la FCSB!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez a comis o gafă uriaşă în derby-ul cu Farul, pierdut de FCSB cu scorul de 2-3. Dawa a fost eliminat în minutul 90 al partidei cu Farul, după un fault comis asupra Denis Alibec, din postura de ultim apărător.

Deşi a spus că la faza respectivă nu a greşit, Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dawa pentru greşelile tehnice pe care le face. Fostul internaţional român spune fundaşul de la FCSB „dă cu tibia” de când a venit.

„Dawa, de când a venit dă cu călcăiul şi cu tibia în minge. A ajuns în situaţia asta. În fotbal trebuie să reparăm nişte lucruri. S-a ajuns să dea cu tibia, el dă cu tibia de când a venit la FCSB. Că joacă, e treaba altora că-l bagă, nu a mea. Dă cu tibia, cum a dat tot timpul şi ajunge în situaţia aia.

El din toate greşelile făcute a ales lucrul cel mai bun. Nu face nici penalty, nu ia gol echipa şi rămâne, în minutul 90, scorul 2-1. A greşit, se întâmplă, dă cu tibia de când a venit. A judecat faza aia bine, după părerea mea”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și