Închide meniul

Jucătorii de la FC U Craiova 1948 au prins „aripi” după victoria cu Universitatea Craiova! George Ganea, în extaz: „Mai câştigăm 2-3 meciuri şi suntem sus”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 21:53

Jucătorii de la FC U Craiova 1948 au prins „aripi după victoria cu Universitatea Craiova! George Ganea, în extaz: „Mai câştigăm 2-3 meciuri şi suntem sus

Jandarmeria Craiova a reacționat după ce Adrian Mititelu a anunțat că le închide porțile suporterilor

Jucătorii de la FC U Craiova 1948, în timpul unei partide/ Hepta

Jucătorii de la FC U Craiova 1948, în frunte cu George Ganea, au fost în extaz după victoria în faţa rivalei Universitatea Craiova. Oltenii lui Nicolo Napoli au mărturisit că victoria era vitală, având în vedere situaţia din clasament a echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a învins rivala Universitatea Craiova, în derby-ul Olteniei. Trupa lui Nicolo Napoli s-a impus după golurile lui Baeten şi Ganea.

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, în frunte cu George Ganea, au prins aripi după victoria cu Universitatea Craiova

George Ganea a declarat, la finalul partidei cu Universitatea Craiova, că golul marcat în derby-ul Olteniei este unul dintre cele mai importante din cariera sa. Mai mult decât atât, mijlocaşul susţine că FC U Craiova 1948 mai are nevoie de câteva partide consistente, pentru a părăsi locurile retrogradabile, pe care se afla înaintea duelului din Bănie.

„Astăzi s-a văzut că am avut ambiţie, ne-am dorit să câştigăm, să trecem peste pasa proastă din ultimele meciuri. Se poate să fie unul dintre cele mai importante goluri, îmi doresc să-mi ajut echipa. Am mai avut o şansă şi în repriza a doua, dar e bine că în final am luat toate punctele. A fost un meci foarte frumos, nu înţeleg de ce s-a întrerupt. Dacă nu era galeria, nu ar fi fost meciuri frumoase, fiecare galerie trebuie să-şi facă partea.

Am câştigat duelurile, contraatacurile le-am jucat în faţă, cât mai rapid. Un bonus e bine-venit, mai ales că am câştigat cu CSU, e bucuria foarte mare pentru oamenii care au muncit pentru echipa asta încă din Liga a 4-a. Dacă mai câştigăm 2-3 meciuri, revenim acolo sus”, a declarat George Ganea, pentru digisport.ro.

Reclamă

Şi portarul Cristian Gurău s-a declarat extrem de fericit după victoria contra trupei lui Mirel Rădoi. Goalkeeper-ul s-a aflat la debut, fiind înlocuitorul lui Răzvan Popa.

„Sunt foarte fericit pentru această victorie, debutul meu pe prima scenă a fotbalului românesc. Au fost emoţii, dar constructive, am reuşit să trec peste. Nu visam la această victorie, dar trebuie să ne facem datoria, să dăm totul în fiecare minut. Ne ajută foarte mult acest rezultta, mergem încrezători la duelul cu FC Argeş. O luăm pas cu pas spre o linie ascendentă. Fanii sunt senzaţionali, sper să fie în continuae alături de noi”, a declarat Cristian Gurău, pentru digisport.ro.

Vlad Achim, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Ştiam că va veni momentul nostru”

Vlad Achim, mijlocaşul de la FC U Craiova 1948, a declarat că echipa trebuie să menţină acelaşi nivel al jocului prestat în partida cu Universitatea Craiova, şi în următoarele partide. Acesta susţine că victoria este cu atât mai importantă deoarece a venit într-un moment dificil, chiar în faţa rivalilor pregătiţi de Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiam că va veni momentul nostru, ne bucurăm că a venit acum. Situaţia noastră din clasament era una grea, ne ajută cele trei puncte. Am câştigat împotriva rivalilor. Cred că am făcut un meci bun, am luat cele trei puncte meritate. Suntem foarte fericiţi, este o bucurie foarte mare, aşteptam de mult timp această victorie. Trebuie să confirmăm, să adunăm multe rezultate bune, echipa are potenţial”, a declarat Vlad Achim, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și