Închide meniul

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Verdictul giuleștenilor, înainte de meciul cu CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 20:08 / Actualizat: 18 iulie 2024, 21:21

Reclamă
Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Verdictul giuleștenilor, înainte de meciul cu CFR Cluj

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon!

Neil Lennon / Hepta

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Marian Aioani a dezvăluit care este părerea vestiarului, despre antrenorul britanic, care a preluat echipa în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a debutat cu stângul pe banca Rapidului. În prima etapă, giuleștenii au remizat, în deplasare, cu UTA, scor 1-1.

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon!

Pentru echipa scoțianului urmează meciul cu CFR Cluj, iar Lennon speră să obțină cele 3 puncte, la meciul cu Dan Petrescu.

Înainte de această partidă, Marian Aioani a transmis că vestiarul echipei are o părere bună despre Neil Lennon și că mentalitatea acestuia este diferită, față de a antrenorilor care s-au aflat, în ultima perioadă, în Giulești.

Totodată, portarul de la Rapid a dat asigurări că Lennon este un antrenor bun.

Reclamă
Reclamă 4

„Un staff foarte bun, un antrenor foarte bun. Are propria percepție despre fotbal. Suntem încă în stadiul de a învăța lucruri de la el. Este ok. Înțelegem destul de bine ce ne transmite. Se înțelege foarte bine.

Cred că are o mentalitate total diferită de ce a fost înainte. Vrea să schimbe ceva la mentalitatea noastră că de acolo pornește totul. O motivație foarte bună și o mentalitate bună sunt principalele lucruri în fotbal.”, a spus Marian Aiaoni, la digisport.ro.

Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti

Neil Lennon a avut un incident teribil în Bucureşti, în urma căruia s-a ales cu lovituri vizibile. Antrenorul celor de la Rapid a căzut de pe bicicletă, în parcul Herăstrău.

Reclamă

Viorel Moldovan a dezvăluit prin ce a trecut Neil Lennon. Preşedintele de la Rapid a recunoscut că s-a speriat atunci când l-a văzut pe tehnicianul nord-irlandez, deoarece credea că incidentul a fost unul mai grav.

De asemenea, Moldovan a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Neil Lennon a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit de o bordură.

„Eu m-am speriat când l-am văzut la antrenament. A căzut de pe bicicletă în Herăstrău. Am înțeles că a lovit o bordură. Are nasul lovit, tibiile, genunchii. M-am speriat când l-am văzut așa. Face sport, joacă puddle mult.

Am crezut că e mult mai grav accidentul. Bine că nu și-a rupt nimic, e solid”, a declarat Viorel Moldovan, conform fanatik.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:09

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a semnat, la 17 ani, primul contract ca jucător profesionist cu Milan

21:30

Valeriu Iftime, replică fără precedent pentru Dan Şucu: „Obraznic în declaraţia asta!”

21:29

LIVE TEXTCorvinul – Paksi 0-0. Gol anulat pentru maghiari. Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League

21:12

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! A auzit dezvăluirea patronului și a răbufnit: „Nu înțeleg!”

21:04

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

20:52

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și