Închide meniul

Jucătorii de la U Cluj, acuzaţii scandaloase la adresa lui Radu Petrescu: „Arbitrul mă ia cu ‘Ce vrei, mă?!’ Suntem pe stradă, unde suntem?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 23:49

Jucătorii de la U Cluj, acuzaţii scandaloase la adresa lui Radu Petrescu: „Arbitrul mă ia cu Ce vrei, mă?! Suntem pe stradă, unde suntem?

Jucătorii de la U Cluj critică arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj

Lorand Fulop, într-un meci pentru U Cluj/ Profimedia

Jucătorii de la U Cluj au contestat arbitrajul, după remiza cu CFR Cluj. Lorand Fulop a avut o reacţie vehementă, şi a declarat că centralul Radu Petrescu a avut un limbaj deplasat la adresa sa. Şi Adrian Bălan s-a declarat nemulţumit de deciziile arbitrului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins pe terenul celor de la U Cluj. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-1, după un meci dictat de trei lovituri de la punctul cu var.

Jucătorii de la U Cluj constetă arbitrajul, după înfrângerea cu CFR Cluj

Loran Fulop l-a taxat pe arbitrul Radu Petrescu, pentru prestaţia din partida U Cluj – CFR Cluj. Atacantul trupei lui Eugen Neagoe susţine că echipa sa a fost dezavantajată de central, care nu a consultat VAR-ul în momentele cheie ale partidei.

„Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. Dacă îi zici ceva, te ia cu «Mă». Avem VAR pentru fazele astea. Așa ni s-a explicat, că, dacă e cartonaș roșu, intervine VAR-ul. Arbitrul mă ia cu «Ce vrei, mă?». Suntem pe stradă, unde suntem? Nu se poate așa ceva! I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”, a declarat Lorand Fulop, la Digi Sport.

De cealaltă parte, Adrian Bălan s-a declarat nemulţumit de faptul că arbitrul nu a mai consultat arbitrajul video, la unele momente dificile din meci.

Reclamă

„VAR-ul merge şi nu merge. De ce mai avem VAR dacă nu se intervine la anumite decizii, care nu mi se par în regulă. La faza penalty-ului, eu am atins mingea, el a început să urle de durere.

A fost un meci echilibrat, într-un derby diferenţele nu prea se văd, şi eu cred că diferenţele faţă de CFR astăzi nu s-au văzut”, a declarat Adrian Bălan, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ciprian Deac, în culmea fericirii după U Cluj – CFR Cluj 1-2

Ciprian Deac, în culmea fericirii după U Cluj – CFR Cluj 1-2. Deac a fost cel care a deschis scorul în derby-ul Clujului, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Deac a spus că a jucat şi pentru fanii campioanei. Ciprian Deac a fost primit cu ostilitate de fanii celor de la Universitatea Cluj. Nu l-a surprins acest lucru.

A fost meci de luptă, cred cătoată lumea se aştepta la asta. Se joacă mai puţin fortbal şi mai multă luptă. Cred că şi în seara asta a fost un meci de luptă, pe un teren greu şi e bine că aducem cele 3 puncte în Gruia. Am vorbit cu colegii si le-am spus ce înseamnă pentru suporterii noştri o victorie aici. Mister a fost calm, se aştepta înainte de meci că va fi unul de luptă, înschis. Noi am venit cu un plan, să câştigăm cele 3 puncte şi am reuşit.

De fiecare dată când vin aici nu sunt bine primit aici. Mă bucur că fac parte din istoria CFR-ului. E o victorie pentru suporterii noştri. În această seară ne-am gândit să jucăm pentru ei şi asta am făcut„, a spus Ciprian Deac la digisport.ro.

Recomandări
  • Jucătorii de la U Cluj, nemulţumiţi de remiza cu CFR Cluj
  • Ce au declarat Lorand Fulop şi Adrian Bălan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și