Închide meniul

Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători. Ce își propun pentru anul viitor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 13:28

Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători. Ce își propun pentru anul viitor

Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători

Universitatea Craiova / Profimedia

Jucătorii de la Universitatea Craiova au transmis o serie de mesaje superbe de sărbători. Fotbaliștii echipei pregătite de Ivaylo Petev le-au făcut urări fanilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a încheiat acest an pe poziția a 3-a în Liga 1, cu 34 de puncte după 21 de etape disputate. Anul viitor se anunță unul deosebit de important, având în vedere faptul că echipa din Bănie are șanse reale la un loc de podium, la finalul sezonului.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători. Urările fotbaliștilor

În cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare de cărtre oficialii de la Universitatea Craiova, jucătorii din lotul formației s-au întrecut în mesaje de sărbători. Printre fotbaliștii care au transmis mesaje s-au numărat Andrei Ivan, Nicușor Bancu, dar și alte persoane importante de sub comanda lui Ivaylo Petev.

„Vă salutăm! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vrem să vă urăm un Crăciun fericit alături de cei dragi și un An Nou plin de realizări. Forța Știința”, a spus Nicușor Bancu.

Andrei Ivan: „Vă urez tuturor suporterilor un Crăciun fericit și un An Nou cât mai bun”. Acesta a fost urmat de Ștefan Vlădoiu: „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vreau să vă urez un Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări”.

Reclamă

De asemenea, și Ante Roguljic le-a vorbit suporterilor: „Salutare suporteri ai Universității Craiova! Vă urez un Crăciun și un An Nou fericit împreună cu familia! Ne vedem în curând”.

Și Vladimir Screciu, care a suferit o accidentare gravă în partida cu UTA Arad, transmis și el un mesaj:  „Vă salut dragi olteni. Vă urez sărbători fericite și să ne vedem cu bine în 2024”.

Reclamă 4 / 0/3

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după ultimul meci al anului

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după meciul cu UTA. Tehnicianul bulgar al celor de la Universitatea Craiova s-a declarat nemulțumit de prestația fotbaliștilor pe care îi pregătește.

”Am început foarte prost, am primit două goluri precum copiii de grădiniţă. După 30 de minute, am reacţionat, am controlat a doua repriză, am avut multe ocazii, am ratat penalty, dar pierdem alte două puncte.

Nu este pentru prima dată când primim asemenea goluri. Ce voi schimba? Trebuie să schimb ceva, avem probleme în defensivă, dar echipa nu a reacţionat bine când am pierdut posesia. Subestimăm anumite situaţii, de aceea primim două goluri. Trebuie să schimbăm ceva.

Nu este uşor, putem încerca să aducem anumiţi jucători, dar vom vedea. Dacă ne dorim să obţinem ceva, trebuie să fim sută la sută concentraţi în defensivă. Nu am vorbit cu patronul. (n.r. Vei avea sprijinul patronului şi în următorul sezon?) (n.r. râde). Vom vedea”, a spus Ivaylo Petev, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și