Închide meniul

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Echipa de start a roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 20:42

Reclamă
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Echipa de start a roș-albaștrilor

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt - FCSB!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Patronul campioanei a luat o decizie surprinzătoare, înainte de partida cu sibienii lui Măldărășanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Hermannstadt și FCSB contează pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00.

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB!

După manșa tur a „dublei” cu LASK Linz, Gigi Becali l-a făcut praf pe Alexandru Băluță, dat fiind faptul că acesta nu a avut o prestație pe placul patronului, în meciul din Austria.

Totodată, Marius Ștefănescu a fost luat la țintă de Becali, din cauza evoluțiilor sale, chiar dacă a menționat și că nu regretă transferul acestuia.

Nu în ultimul rând, Gigi Becali l-a desființat și pe Lixandru, din cauza unei declarații pe care acesta a făcut-o, înainte de meciul retur cu Sparta Praga, din preliminariile Champions League.

Reclamă
Reclamă

Totuși, patronul de la FCSB a decis ca acești jucători să fie titulari în partida cu Hermannstadt. Iată echipa de start a campioanei, pentru duelul de la Sibiu:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Panțîru – Lixandru, Edjouma – Ștefănescu, Băluță, D. Popa – F. Tănase
Rezerve: A. Vlad, Udrea, V. Crețu, O. Popescu, Miculescu, Kiki, Chiricheș, Pandele, Radunovic, Alhassan
Absenți: Olaru (suspendat)
Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1. Mijlocaşul a fost rezervă în duelul tur din play-off-ul Europa League.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât în privinţa lui Marius Ştefănescu şi a declarat că nu regretă faptul că l-a transferat pe mijlocaş de la Sepsi, în vară. Patronul campioanei a transmis însă că regretă faptul că l-a titularizat pe mijlocaş, în duelul cu Sparta Praga.

De asemenea, Gigi Becali a amintit de greşelile comise de Ştefan Târnovanu şi Joyskim Dawa, în returul cu Sparta Praga.

„După 3-0, Sparta nu a mai contat, la fel cum s-a întâmplat și la ei „acasă”. Până la urmă, nu ne-am calificat. Am jucat slab, însă le-am dat două goluri cadou: unul Târnovanu, unul Dawa. Așa a vrut Dumnezeu să fie, probabil și pentru trufia mea, să mă smerească.

Nu mai vreau să discut despre tur. În a doua repriză, nici nu au mai trecut de centrul terenului, însă îmi e frică că mă aude Dumnezeu iar. Nu regret că l-am luat pe Ștefănescu, nu contează banii. Dacă nu îl aveam, jucam altceva cu Sparta în partea dreapta, atât regret. Florin Tănase e fotbalist, s-a văzut, chiar dacă încă nu are ritm”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:41

Fază controversată în Hermannstadt – FCSB. Golul lui Balaure a fost anulat după intervenţia VAR

22:36

România, o nouă medalie de AUR la Campionatele Mondiale de Canotaj! Cozminciuc și Scripcariu, spectacol la dublu rame

22:30

LIVE VIDEOBraga – Moreirense se joacă ACUM în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

22:24

Bianca Camelia Ifteni, medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj U19! A făcut spectacol în proba de schif simplu feminin

22:13

LIVE TEXTHermannstadt – FCSB 0-0! Gol anulat pentru echipa lui Măldărășanu! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu

22:03

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj: „Am mai trecut prin asta!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și