Închide meniul

Jucătorii surpriză care pot juca la FCSB, în partida cu Voluntari! Anunţul lui Elias Charalambous: „Au talent!”

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 18:29

Reclamă
Jucătorii surpriză care pot juca la FCSB, în partida cu Voluntari! Anunţul lui Elias Charalambous: „Au talent!

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid - FCSB

Elias Charalambous / FCSB

Elias Charalambous a dezvăluit care sunt jucătorii surpriză care pot juca la FCSB, în duelul cu Voluntari. Antrenorul cipriot a anunţat că trei jucători care îndeplines regula U21, pot evolua în duelul cu trupa lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Voluntari, în etapa a 28-a din Liga 1. Partida se va disputa joi, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii surpriză care pot juca la FCSB, în partida cu Voluntari

În lipsa lui Alexandru Pantea, care s-a accidentat şi va lipsi timp de şase luni, în lotul FCSB-ului ar urma să apară mai mulţi jucători tineri. Elias Charalambous a dezvăluit că Mihai Toma, Matyas Laszlo şi David Popa au fost în cantonamentul roş-albaştrilor şi ar putea evolua în duelul cu Voluntari.

„Am avut cu noi în cantonament 3 jucători de la echipa a doua şi s-au descurcat foarte bine şi sunt jucători care pot fi în echipă în orice moment, noi credem în ei, au talent, sunt membrii ai echipei naţionale şi este timpul ca ei, într-un moment, să profite de ocazie.

Deci de ce să nu îi folosim? Ei ne-au arătat că au talent. Cei trei care au fost, Mişu (n.r. Mihai Toma), Popa (n.r. David Popa) şi Laszo (n.r. Matyas Laszlo). Şi Manolache (n.r. Matei Manolache) vine câteodată cu noi şi depinde de ce poziţie avem nevoie, dar sunt jucători care au arătat că pot juca împreună cu noi, separat de restul”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Reclamă

Mihai Toma, mijlocaş în vârstă de 17 ani, a bifat deja trei meciuri la FCSB, în acest sezon, două dintre ele în Cupa României. Matyas Laszlo şi David Popa nu au bifat niciun minut la formaţia roş-albastră, în acest sezon.

Elias Charalambous, mesaj pentru Nicolae Dică, înainte de FC Voluntari – FCSB

Elias Charalambous a avut un mesaj pentru Nicolae Dică, înainte de FC Voluntari – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei care va avea loc pe stadionul Anghel Iordănescu.

Cipriotul nu l-a uitat nici pe Nicolae Dică, antrenorul ilfovenilor, cel care a jucat şi a antrenat FCSB. Charalambous a apreciat schimbările în bine pe care Dică le-a adus la Voluntari şi a dezvăluit că a auzit numai lucruri bune despre antrenorul de 43 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Încă un joc dificil. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să avem încredere în noi. Trebuie să dăm totul și obiectivul e să câștigăm toate cele trei puncte.

Am jucat trei meciuri într-o săptămână. Cred că e bine pentru jucători. E bine pentru noi că avem meciuri consecutive. Mâine trebuie să luăm pas cu pas meciul.

Dică a fost aici, îl respect mult. Am auzit lucruri bune despre el. Dar e un meci, iar noi ca antrenori analizăm tot.Sigur, am văzut că a schimbat câteva lucruri în jocul echipei. Trebuie să facem bine și sunt sigur că jucătorii noștri vor da totul pe teren”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre FC Voluntari şi FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și