Închide meniul

Jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu! Gigi Becali a făcut anunţul

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2023, 19:21

Reclamă
Jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu! Gigi Becali a făcut anunţul

Jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB / Facebook FCSB

Se ştie cine este jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu. Gigi Becali a anunţat pe ce post va fi folosit noul fotbalist al vicecampioanei României. Patronul roş-albaştrilor şi l-a dorit de mai mult timp pe fostul dinamovist şi i-a oferit un salariu de 20.000 de euro pentru a-l convinge să vină la echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Rotariu a fost folosit şi extremă la fostele sale echipe, finanţatorul FCSB-ului a anunţat că sub comanda lui Elias Charalambous va fi folosit preponderent atacant central. În condiţiile date, Andrea Compagno va prinde tot mai puţine minute şi cresc şansele de a pleca în iarnă.

Jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu

În startul acestui sezon, Gigi Becali l-a criticat în dese rânduri pe Andrea Compagno. A fost nemulţumit de randamentul dat de italian.

Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Cu 15 goluri marcate, Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut. În actuala stagiune are 4 goluri în 11 mecuri din campionat. A fost titular de 7 ori, dar are o medie de 59 de minute jucate pe meci.

Reclamă

Nici Octavian Popescu nu poate sta liniştit. Mihai Stoica l-a avertizat că poate ajunge să nu mai joace nici măcar pe postul de extremă dreapta, după venirea lui Rotariu.

Tavi e improvizaţie acolo. Meciul lui de referinţă e cel cu Universitatea Craiova, dă două pase geniale. El e conştient că la momentul ăsta Coman e de neclintit de acolo.

E prea bun Coman. (…) La echipa asta e simplu. Intri, joci bine, joci in continuare. Joci rău, stai pe bancă, Joci foarte rău, stai în tribuna, ca la orice echipa de altfel„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dorin Rotariu FCSB este al 8-lea club al carierei. De-a lungul timpului a mai jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde disputate. CFR Cluj este pe locul secund, la trei puncte distanţă de roş-albaştri. După pauza datorată echipelor naţionale, trupa lui Elias Charalambous se va duela cu Voluntari, pe teren propriu.

Iosif Rotariu, dezvăluirea care îi va înfuria pe fanii lui Dinamo

Chiar dacă a fost dorit cu insistenţă de Ovidiu Burcă, Dorin Rotariu nici nu a luat în calcul să joace din nou pentru Dinamo. Iosif Rotariu  a oferit detalii.

Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. El e crescut de Poli Timișoara, nu de Dinamo. Nu consider că acum a mers la o rivală. Orice profesionist trebuie să-și facă treaba pe teren.

El a stat mulți ani în străinătate, a fost doar la campioane, și vrea să fie campion. Vrea să facă performanță, iar Dinamo nu e acum la un nivel la care poate face performanță.

El a dat totul pentru Dinamo, Dinamo a câștigat bani pe urma lui. Dacă îți faci treaba cât mai bine, totul va fi normal, indiferent de trecut”, a declarat Iosif Rotariu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și