Închide meniul

Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze”

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2024, 7:40

Reclamă
Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze

Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea

Adi Mutu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Panagiotis Tachtsidis este jucătorul de la CFR Cluj care l-a criticat în termeni duri pe Adi Mutu, după ce „Briliantul” a ales să se despartă de ardeleni, într-un moment extrem de dificil. Autorul pasei de gol la reuşita de 3 puncte a lui Bîrligea cu Universitatea Craiova a anunţat şi că va pleca de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să fiu sincer, cred că meritam victoria și cred că meritam cele 3 puncte. Văd că se vorbește mult despre mine, nu știu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece știu cum este în fotbal.

Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea

S-a văzut calitatea mea în teren, știu că sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicații celor care m-au criticat după acel cartonaș roșu, știu că am făcut o greșeală mare.

Nu știu ce a spus despre mine acest tip (n.r. – Adi Mutu), nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4, a lăsat echipa și a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze. Când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupți alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă. Toți au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci și le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Tachtsidis.

Reclamă

Panagiotis Tachtsidis are 33 de ani şi e cotat la 800.000 de euro. Grecul a ajuns liber de contract la CFR Cluj, echipă pentru care şi-a trecut în cont 6 goluri şi 3 pase decisive, în 33 de meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu

Daniel Bîrligea a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. După partida din Bănie, atacantul ardelenilor a dezvăluit că își dorește să meargă la EURO 2024, altături de echipa națională a României.

„Sunt foarte bucuros că am luat noi cele 3 puncte, aveam nevoie de ele. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat și mă bucur pentru această victorie. Am luptat pentru echipă. Este o luptă aprigă, fiecare meci o să fie o finală, toate echipele luptă pentru cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Este o victorie foarte importantă, sunt 3 puncte importante în lupta cu o candidată pentru locul 2 sau 3. Fiecare român își dorește să meargă la EURO, să își reprezinte țara. Eu o să dau totul până la sfârșit și voi încerca să obțin rezultate importante cu echipa.”, a spus Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și