Închide meniul

Jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali a „uitat”! Patronul roş-albaştrilor a plătit aproape un milion de euro în schimbul lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 11:38

Jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali a „uitat! Patronul roş-albaştrilor a plătit aproape un milion de euro în schimbul lui

Jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali a "uitat"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

S-a aflat care este jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali a „uitat”. În ciuda faptului că patronul roş-albaştrilor a plătit în schimbul lui Eduard Radaslavescu suma de aproape un milion de euro, latifundiarul din Pipera a declarat că nu mai ştie nimic despre mijlocaşul de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a fost transferat de Gigi Becali în sezonul trecut de la Farul, trupa lui Gică Hagi.

Jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali a „uitat”

Gigi Becali a fost întrebat despre Eduard Radaslavescu şi a oferit un răspuns surprinzător. Patronul de la FCSB a declarat că nu ştie ce se mai întâmplă cu mijlocaşul transferat de Farul.

Latifundiarul din Pipera a mărturisit că jucătorul se antrenează bine, şi susţine că nu cunoaşte mai multe detalii despre el.

„Radaslavescu, nici eu nu știu, se antrenează bine, am înțeles că acum a început să se antreneze foarte bine, nu știu despre el foarte mult”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Eduard Radaslavescu a fost cumpărat de Gigi Becali de la Farul în schimbul sumei de 850.000 de euro. La momentul respectiv, mijlocaşul era transferat la FCSB „la pachet” cu Radu Boboc, însă fundaşul a plecat de trupa roş-albastră după doar jumătate de sezon, fiind cedat la Voluntari.

Radaslavescu a bifat doar şase minute în acest sezon pentru FCSB. Mijlocaşul a fost trimis în teren de către Elias Charalambous pe finalul meciurilor cu Dinamo, din Liga 1, şi cu CSKA 1948 Sofia, din turul doi preliminar din Conference League.

În sezonul trecut, Eduard Radaslavescu a bifat 22 de meciuri pentru FCSB, reuşind să marcheze şi două goluri, unul în campionat şi altul în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj clar pentru Vlad Chiricheş

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Vlad Chiricheş. Fundaşul a fost eliminat în returul din Danemarca, cu Nordsjaelland, iar FCSB a fost eliminată din cupele europene.

Vlad Chiricheş a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene. Primul a fost primit pentru proteste, lucru ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali. FCSB a fost eliminată de către Nordsjaelland din preliminariile Conference League. Danezii s-au impus cu scorul de 2-0, în returul de pe teren propriu.

„Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla. Dar la primul, nu ai voie. Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună ‘Cine mai comentează deciziile arbitrului 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă’. Iei galben pentru proteste, 10.000 de euro amendă Dar a îmbătrânit și stăpânul, ce să faci?”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și