Închide meniul

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1: „Săracul, nu are treabă cu fotbalul!”. Patronul lui FCSB îl scoate din lot

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2022, 0:41

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1: „Săracul, nu are treabă cu fotbalul!. Patronul lui FCSB îl scoate din lot

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

  • FCSB – U Cluj 1-1
  • Gigi Becali a făcut praf un titular

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj, scor 1-1, meci din prima etapă a Superligii. Patronul lui FCSB a avut o intervenţie furibundă la finalul partidei de pe Arena Naţională şi a dat de pământ cu Sorin Şerban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 22 de ani a fost titularizat, după ce Risto Radunovic a făcut febră şi nu a primit acceptul să joace cu nou-promovata. Şerban a dezamăgit şi făcut praf de Gigi Becali.

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1

Nici celălalt apărător lateral al lui FCSB nu a scăpat de criticile patronului şi riscă să nu mai fie folosit în primul 11.

Reclamă

Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul. O să aibă Tavi, Olaru, dar el nu o să mai fie pe teren. Sau Creţu… e greu să mai fie şi Creţu pe teren. E Ovidiu Popescu, Radunovic, Haruţ. M-am certat că iau milioane pe Haruţ… el numai stânga-dreapta. Toată echipa„, a răbufnit Gigi Becali la digisport.ro.

Becali a făcut şi o declaraţie uluitoare. A recunoscut că ar fi preferat ca Şerban să fi fost eliminat în minutul 3, când a avut o intervenţie cu picioarele înainte la un adversar. A primit cartonaş galben, chiar dacă Erik Lincar a protestat.

Reclamă

„Mai bine îl dădea afară pe Şerban şi poate câştigam meciul. Golul tot de la el a venit. Nu se joacă aşa fotbal”, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

„Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Reclamă 4 / 0/3

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

Faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj

Au fost faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj. „Centralul” Marian Barbu a avut de luat decizii extrem de dificile în timpul confruntării de pe Arena Naţională, din prima etapă a Superligii.

În minutul 40 au apărut mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”