Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 17:23

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut

Jucătorul dorit de Gigi Becali a plecat de la Farul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut de fosta campioană a României. Este vorba David Kiki, cel despre care Becali a spus că deja a făcut vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Kiki va fi primul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, după ce echipa a câştigat primul titlu după o pauză de 9 ani. Farul a oficializat despărţirea de Kiki pe reţelele de socializare.

Jucătorul dorit de Gigi Becali  la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut

Mulțumim, @kidav25 ! Contractul dintre clubul nostru și fundașul din Benin a ajuns la final. Kiki a evoluat în 74 de meciuri pentru Farul și a cucerit titlul de campion în sezonul 2022-2023”, este anunțul celor de la Farul.

Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali

Conform fanatik.ro, David Kiki va avea un salariu de 12.000 de euro la formaţia campioană. Fundaşul stânga şi-a încheiat contractul cu Farul lui Gică Hagi şi a fost convins imediat de roş-albaştrii să semneze.

David Kiki este primul jucător pe care FCSB îl transferă pentru sezonul viitor şi în special pentru preliminariile Champions League. Patronul echipei a anunţat deja că âşi doreşte să mai transfere şi alţi fotbalişti, dorind în special să aducă un atacant, pe listă fiind Denis Alibec.

Reclamă
Reclamă 4

David Kiki a fost jucător de bază la Farul, în sezonul trecut, dar şi în sezonul 2022-2023, atunci când constănţenii au devenit campioni în Liga 1. Fundaşul a evoluat în 34 de partide pentru trupa lui Gică Hagi, în stagiunea recent încheiată.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Jucătorul de 35 de ani poate ajunge la campioană, după barajul de Conference League.

„Chipciu cred că vine, să renunţe la bani, ce are acolo, să-şi rezolve problemele şi cred că vine. E jucător bun, să vedem dacă vine”, a zis Becali pentru sursa mai sus citată.
Alex Chipciu se află la U Cluj din anul 2022, însă acum ar fi gata să părăsească echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și