Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova! Adrian Mititelu: „E o chestiune de orgoliu”

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 22:29

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova! Adrian Mititelu: „E o chestiune de orgoliu

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova! Adrian Mititelu, patronul formaţiei din Bănie, a dezvăluit că a primit mai multe oferte din Golf pentru Juan Bauza, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimii ani,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul înfrângerii dramatice de pe Giuleşti, când Rapid a întors rezultatul şi s-a impus cu 4-3 în faţa lui FCU Craiova, Adrian Mititelu a răbufnit după ce antrenorul Giovanni Constantnino l-a înlocuit pe argentinian în minutul 66.

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova!

Presaţiile lui Juan Bauza l-au impresionat şi pe Gigi Becali, care şi-a dorit să îl transfere pe argentinianul de 27 de ani, dar s-a lovit de o sumă prea mare cerută de Mititelu.

Acum, patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit că are mai multe oferte pentru Bauza din Golf, dar nu i-au satisfăcut pretenţiile financiare. Mai mult, Adrian Mititelu a anunţat că nu se pune problema ca argentinianul să fie vândut la o echipă din România.

„Am niște propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preț, mi s-a oferit un preț diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune și de orgoliu”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Juan Bauza se află la FCU Craiova din vara anului 2021. În primă fază, el a venit sub formă de împrumut de la Csikszereda, după care oltenii au plătit 150.000 de euro pentru transferul său difinitiv un an mai târziu.

Gigi Becali i-a răspuns lui Adrian Mititelu după ce patronul lui FCU Craiova a spus că milionarul şi-a bătut joc de Compagno

Gigi Becali i-a răspuns lui Adrian Mititelu. Patronul oltenilor a susţinut că milionarul din Pipera şi-a bătut joc de Andrea Compagno, atacant pe care l-a transferat chiar de la Mititelu.

„Nu trebuie să luăm în calcul ce zice Adrian Mititelu! Zice și el, săracul. Orice om poate să zică ceva! E o părere a lui. Eu nu mă mai supăr pe oamenii care au păreri, e părerea lui, așa crede el. Fiecare om are o părere, că o spune sau nu. Fiecare cu treaba lui, eu știu despre ce e vorba.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nici eu nu l-am mai încercat și dacă nici eu nu i-am dat șanse, și dă-i, și bagă-l, și dă-i, și bagă-l, ce să faci? Poți să faci din Volkswagen, Rolls? Vezi că n-am mai zis Audi, am zis Volkswagen”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

„Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r.: FCSB). Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a fost declaraţia lui Adrian Mititelu la care a răspuns acum Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și