Închide meniul

Jucătorul lui Sepsi, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe la adresa Ungariei. Ce mesaj le-a transmis

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 22:05

Jucătorul lui Sepsi, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe la adresa Ungariei. Ce mesaj le-a transmis

Galeria Petrolului, în timpul unui meci

Galeria Petrolului, în timpul unui meci

  • Jucătorul lui Sepsi, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe la adresa Ungariei
  • Ce mesaj le-a transmis

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a avut o ironie maximă pentru fanii Petrolului care au adresat scandări xenofobe la adresa Ungariei, în timpul meciului de pe „Ilie Oană”. Goalkeeper-ul de 26 de ani, născut la Târgu Secuiesc, le-a transmis un mesaj acid spectatorilor respectivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul și Sepsi au încheiat la egalitate duelul din această seară, scor 1-1, în etapa a 3-a a Ligii 1.

Jucătorul lui Sepsi, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe la adresa Ungariei

În timpul meciului de la Ploiești, fanii „lupilor galbeni” au avut în repetate rânduri scandări xenofobe la adresa Ungariei, îndreptate către jucătorii formației din Sfântu Gheorghe.

Reclamă

La un moment dat, suporterii petroliști au aruncat cu o petardă în zona lui Roland Niczuly. Întrebat despre incidentul respectiv și despre scandările anti-Ungaria, portarul lui Sepsi a oferit o replică tranșantă:

„Nu am fost lovit, a fost o petardă fix când mă duceam înapoi, voiam să îmi iau locul în poartă şi a explodat acea petardă. Suntem obişnuiţi cu fanii Petrolului că se comportă în acest fel.

Reclamă

Ne-am obişnuit cu aceste scandări, deja încep să devină plictisitoare. Nici nu le băgăm în seamă. Eu zâmbesc când aud aceste scandări. Au devenit penibile”, a spus Roland Niczuly, potrivit orangesport.ro.

Gabi Tamaș a exagerat cu bucuria după golul marcat în Petrolul – Sepsi 1-1

Gabi Tamaș a exagerat cu bucuria după golul marcat în meciul Petrolul – Sepsi 1-1, disputat în etapa a 3-a din Liga 1. Fundașul de 38 de ani a deschis scorul în minutul 62 al partidei de la Ploiești, cu o lovitură de cap.

Cuprins de euforie, Tamaș a dat cu pumnul într-o pancartă de la marginea terenului și s-a tăiat la mână. Fundașul a povestit întâmplarea inedită la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș a rămas cu un gust amar după ce Petrolul a încasat din nou gol pe finalul meciului. Alexandru Tudorie a egalat tot cu o lovitură cap, în minutul 84.

„Nu putem spune că ne bucurăm pentru că iar am luat gol pe final de meci dintr-o fază fixă. Până la urmă nu am pierdut, este bine. Ne bucurăm și sper să mai acumulăm puncte pentru că avem nevoie.

Am crezut că e mai moale o pancartă și era cam tare. De bucurie, de euforie, am dat cu pumnul și m-am tăiat puțin.

Nu aștept nimic de la colegii mei. Vreau să joace cu aceeași dăruire, doar că mai trebuie puțină concentrare la micile detalii. Ne-au cam dominat la fazele fixe, dar și noi am înscris tot din fază fixă. Sper să eliminăm aceste mici greșeli și să aducem puncte.

Meciul următor va fi la fel cum a fost și acesta (n.r. – vs U Cluj). Mergem să punem probleme adversarelor și să câștigăm”, a spus Gabi Tamaș, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”