Închide meniul

Jucătorul pe care Cristiano Bergodi îl doreşte cu orice preţ la Rapid. Ce se întâmplă la negocieri

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 11:30

Reclamă
Jucătorul pe care Cristiano Bergodi îl doreşte cu orice preţ la Rapid. Ce se întâmplă la negocieri

Jucătorul pe care Cristiano Bergodi îl doreşte cu orice preţ la Rapid

Cristiano Bergodi, în loja stadionului Giuleşti / Hepta

Se ştie cine este jucătorul pe care Cristiano Bergodi îl doreşte cu orice preţ la Rapid. Antrenorul italian a bătut palma cu Dan Şucu şi îi va lua locul lui Adi Mutu pe banca giuleştenilor. Are la dispoziţie cinci zile pentru a pregăti meciul din prima etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi i-ar fi anunţat deja pe şefii Rapidului ce transferuri îşi doreşte pentru a se putea lupta la titlu. Unul dintre aceştia este chiar de la fosta sa echipă, Sepsi.

Jucătorul pe care Cristiano Bergodi îl doreşte cu orice preţ la Rapid

Potrivit gsp.ro, ţinta numărul 1 a lui Bergodi este Marius Ştefănescu. Mijlocaşul de 24 de ani ar putea ajunge în Giuleşti chiar înaintea meciului direct, dacă se îndeplinesc pretenţiile financiare ale lui Laszlo Dioszegi.

Patronul lui Sepsi a cerut un milion de euro pentru a renunţa la fotbalistul care a înscris şase goluri în ultima ediţie de campionat. Suma oferită de rapidişti a fost mult mai mică. Dan Şucu a înaintat o primă ofertă de 400.000 de euro şi cedarea la „pachet” a lui Andrei Ciobanu. Propunerea a fost refuzată imediat şi se aşteaptă o nouă ofertă.

Extrema stânga a lui Sepsi are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro. Mai are contract cu gruparea din Sfântu Gheorghe până în vara anului viitor, dar are pe masă o propunere de prelungire a înţelegerii. „Sunt șanse să semneze zilele viitoare! Noul contract are condiții avantajoase”, spunea directorul general al câştigătoarei Cupei României şi Supercupei, Attila Hadnagy.

Reclamă

Cristiano Bergodi ar mai avea în vederile sale doi jucători de la Sepsi. Este vorba despre Andres Dumitrescu şi Nicolae Păun. Totuşi, Marius Ştefănescu este fotbalistul pentru care insistă noul antrenor al Rapidului.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului

Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal.

Reclamă 4 / 0/3

🏆 Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României”, se arată într-o postare pe Facebook a Rapidului.

Dan Şucu a venit cu primele declaraţii după numirea lui Cristiano Bergodi.

Dragi Rapidiști, Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână.

Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent.

Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a fost mesajul lui Dan Şucu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și