Închide meniul

Jucătorul tras pe linie moartă de Gigi Becali la FCSB, așteptat la o altă echipă din Liga 1: „Ni-l dorim!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 noiembrie 2022, 10:00

Jucătorul tras pe linie moartă de Gigi Becali la FCSB, așteptat la o altă echipă din Liga 1: „Ni-l dorim!

Marco Dulca e dorit la Chindia

Marco Dulca, într-un meci la FCSB / Hepta

  • Marco Dulca e dorit la Chindia
  • Mijlocașul a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali

Marco Dulca e dorit la Chindia Târgoviște, echipa de la care Gigi Becali l-a transferat la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a tras pe linie moartă pe mijlocașul de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele celor de la Chindia, Marcel Ghergu, a recunoscut că echipa din Târgoviște îl vrea înapoi pe Dulca. Mijlocașul nu mai are niciun viitor la FCSB după ce a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali.

Marco Dulca e dorit la Chindia

În primul rând, trebuie să vedem dacă Marco Dulca își dorește să revină la noi. El este sub contract cu FCSB, vom vedea. Dacă Marco vrea să revină la Chindia, noi ni-l dorim, ar fi o soluție. E decizia jucătorului. Marco a fost un jucător util pentru noi, ne-am despărțit în condiții bune, este un fotbalist interesant”, a spus președintele celor de la Chindia, Marcel Ghergu, conform gsp.ro.

Reclamă

În 12 prezențe la FCSB, Dulca nu și-a trecut în cont vreun gol sau vreun assist. Nu a jucat niciodată mai mult de 45 de minute în timpul unei partide.

Gigi Becali a plătit Chindiei 250.000 de euro în urmă cu câteva luni ca să-l aducă pe Dulca. În afară de Chindia, Dulca nu ar avea dreptul să semneze cu o altă echipă în iarnă, pentru că el a bifat deja două cluburi în sezonul acesta și regulamentul nu permite mai multe legitimări pe parcursul aceluiași campionat.

Reclamă

Gigi Becali a dat de pământ cu Dulca și Boboc

Becali vrea să scape de Dulca și Boboc în această iarnă. Gigi Becali a anunţat că va lua doar jucători liberi de contract şi nu va mai da bani pe transferuri.

Mă minunez şi eu ce prostii am făcut. Că trebuie să recunosc ce prostii am făcut. Tu eşti mă mai deştept decât Hagi? Dacă Hagi îl dă pe el, tu Gigi eşti mai deştept decât Hagi? Nu l-a dat el pe Dulca? Pei, dacă el, Gică, a renunţat gratis, cum dai tu 250.000 de euro? Eşti tu mai deştept decât Hagi la fotbal? Eşti fraier, eşti prost atunci! Atunci suportă şi gata!

(…) Dulca n-a participat la nimic. Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an. Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM că el e tobă de fotbal. Dar ce să-i spui lui Dulca sau lui Boboc? Nu ştiu să facă nimic! Dacă ar ști, ar costa 70 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a forțat pe Mihai Pintilii „să-l toarne” pe Nicolae Dică

Gigi Becali a intervenit în scandalul dintre Nicolae Dică și Mihai Pintilii. Patronul lui FCSB a dezvăluit că totul a început după ce Pintilii l-a „turnat” pe Dică.

„Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face nimeni asta. Singurul lucru care a fost şi pentru care e supărat acum Dică… Eu i-am spus lui Pintilii aşa. M-am dus acolo că am văzut că nu joacă. I-am zis „Băi Pintilii, tu eşti băiat corect!?”. Că, „Ce, Gigi, mă bag eu? Sunt turnător?”. Păi tu eşti plătit aici să-mi spui ce se întâmplă. Dacă nu, şi tu, şi MM, luaţi banii… furaţi banii.

E adevărat că mi-a spus două chestiuni şi de acolo e el (n.r. Dică) supărat. Legat de antrenamente şi de tactică în timpul jocurilor… Lucruri simple care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el de exemplu la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea.

Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM, că el e tobă de fotbal. Dar dacă el nu ştie… I-am spus lui MM că jucătorii care fac 60-80 de milioane poţi să le spui că la ăia, dacă 3 din 10 nu fac ce le spune Klopp, nu îi mai merge maşinăria lui Klopp. Dar la noi nu fac 6 din 10 ce le spune Dică. Sau şi dacă era Klopp tot nu făceau pentru că nu pot să facă, că ăia au inteligenţă, putere, fizic, tot. Şi atunci sunt atenţi şi pun în practică ce spune Dică sau ce spune Klopp. Dar nu poţi să-i spui lui Dulca sau lui Boboc, că nu ştiu să facă. Ar costa după 70 de milioane.

Şi atunci ce e mai bine să faci la nivelul nostru? Părerea mea, că orice om are instincte… Atunci dă-i mingea şi joacă fotbal până intră în instinct! I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă, ca să nu ia el salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic şi jucătorii mârâie, nu le convine”, a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat