Închide meniul
VIDEO

Kevin Boli, prima reacție după ce a semnat cu Farul lui Gică Hagi: „Avem un obiectiv mare!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 16:39

Kevin Boli, prima reacție după ce a semnat cu Farul lui Gică Hagi: Avem un obiectiv mare!”

Kevin Boli, prima reacție după ce a semnat cu Farul lui Gică Hagi

Kevin Boli/captură Farul Constanța TV

Kevin Boli a oferit prima reacție după ce a semnat cu Farul lui Gică Hagi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli (31 de ani) a mai evoluat pentru echipa lui Gică Hagi timp de doi ani, în perioada 2015-2017.

Kevin Boli, prima reacție după ce a semnat cu Farul lui Gică Hagi

Kevin Boli s-a declarat fericit pentru faptul că a revenit la Constanța. Acesta speră ca formația lui Gică Hagi să câștige cât mai multe meciuri, însă nu se gândește, încă, la titlu.

„Sunt fericit că am revenit aici. Avem un obiectiv mare și sper că voi ajuta echipa. Sper că vom câștiga multe meciuri și ne vom antrena bine.

Să vorbim despre titlu e prea devreme, dar sper să câștigăm cât mai multe meciuri. De când am plecat, am urmărit echipa. A jucat foarte bine. Staff-ul și jucătorii sunt foarte buni.

Reclamă

Putem să facem ceva sezonul acesta. Fanii ne ajută, atunci când câștigăm, dar și când pierdem”, a declarat Kevin Boli, pentru Farul Constanța TV.

În prezent, Farul Constanța se află pe primul loc din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Comunicatul emis de Farul Constanța

„Fundașul francez Kevin Boli este de astăzi jucătorul echipei noastre!

În vârstă de 31 de ani, Kevin Boli este un jucător care cunoaște foarte bine fotbalul românesc, unde a mai evoluat atât pentru echipa noastră între 2015-2017, cât și pentru CFR Cluj în perioada 2017-2018 și 2019-2020, și FC Botoșani între iulie – decembrie 2022.

A mai jucat pentru echipe precum Sedan (Franța), Mouscrou (Belgia), GZ Hengfeng (China) și Samsunspor (Turcia).Este cvadruplu campion al României în 2017, 2018, 2020 și 2021! Mult succes în tricoul alb-albastru, Kevin!”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța, prin care anunță revenirea lui Kevin Boli.

În România, Kevin Boli a mai evoluat pentru CFR Cluj și FC Botoșani.

Potrivit site-ului transferkmarkt.com, Kevin Boli are o cotă de 450.000 de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și