Închide meniul

Kyros Vassaras, şeful CCA, prima reacţie după arbitrajele lui Colţescu şi Istvan Kovacs

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2023, 14:49

Reclamă
Kyros Vassaras, şeful CCA, prima reacţie după arbitrajele lui Colţescu şi Istvan Kovacs

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe / Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Kyros Vassaras, şeful CCA, a avut o primă reacţie după arbitrajele lui Sebastian Colţescu şi Istvan Kovacs din Farul – FCSB 0-1, respectiv CFR Cluj – Petrolul 1-0. În derby-ul de la Ovidiu, lui Sebastian Colţescu i s-a reproşat că a acordat prea uşor lovitura de la 11 metri, din care FCSB a marcat golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealalată parte, Istvan Kovacs a fost acuzat că nu a acordat două lovituri de la 11 metri celor de la Petrolul.

Kyros Vassaras, şeful CCA, prima reacţie după arbitrajele lui Colţescu şi Istvan Kovacs

Nu e posibil să vă explic dumneavoastră orice situaţie din ultimele zile. Dar, ca să ştiţi, o să oferim public aceste explicaţii. Nu va fi o conferinţă de presă, va fi discuţia normală cu fazele, pe care o va oferi FRF.ro.

Au fost situaţii controversate şi vrem să oferim poziţia CCA. Să nu vă aşteptaţi să apară mâine! Va apărea zilele acestea!”, a spus Kyros Vassaras, potrivit iamsport.ro.

De ce se teme Gigi Becali după prestaţia lui Istvan Kovacs de la CFR Cluj – Petrolul 1-0

Gigi Becali a avut o reacţie uluitoare după victoria ardelenilor de ieri. Iată de ce se teme Gigi Becali după prestaţia lui Istvan Kovacs de la CFR Cluj – Petrolul 1-0.

Reclamă

Patronul FCSB a spus că nu e exclus ca Istvan Kovacs să fie central la derby-ul roş-albaştrilor cu Rapid. El a precizat că se teme de acest lucru. „De nu o să-l vedem pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Tu ascultă ce spun eu. Zice că e arbitru FIFA și că vor să demonstreze că el e corect și el să arate că e corect, înțelegi? Poate să-l dea și cu Sepsi, să-l dea cu o echipă, unde cu ajutorul lui, noi să putem să pierdem.

Dacă-l dă cu echipe mici, poate să dea el peste cap și 11 metri că dă, că nu dă. Dar dacă-l dă cu OSK e greu pentru că OSK are echipă valoroasă. Dacă-l dă cu Rapid, e echipă puternică Rapid, adică nu poți să te bați”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, atac dur la Istvan Kovacs: „Nu ţi-e ruşine? Face ce vrea aici pentru că are susţinere”

Gigi Becali, atac dur la Istvan Kovacs! Patronul FCSB susţine că Petrolul a avut două penalty-uri neacordate în meciul cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Becali crede că Istvan Kovacs ar primi susţinere pentru modul în care arbitrează. Milionarul e convins că Istvan Kovacs nu ar fi putut să arbitreze aşa la un meci din competiţiile europene.

Ce s-a întâmplat aseară e incredibil! Au fost două penalty-uri clare pentru Petrolul. Primul, la Musi, s-a dus și i-a luat picioarele. Bun, a trecut cu vederea, VAR nu există, dar al doilea… De ce îl mai trimite pe Kovacs la meciurile CFR-ului?! Nu-ți vine să crezi ce se întâmplă!

Băi, dar știi ce? Le dau totuși un sfat: să-l delege și la noi pe Kovacs dacă vor să ia titlul (n.r. – CFR). Altfel nu pot lua titlul. În mod normal… Kovacs ce să mai caute la noi, să ne arbitreze? E recuzat de mult de FCSB. Dar să-l dea, mă, la noi, că tot luăm titlul! Să-l dea Vassaras pe Kovacs la meciurile noastre!

Îl întreb pe Kovacs un lucru. Vreodată, dacă face el așa ceva la meciurile europene, ce se întâmplă cu el? Îl întreb pe el, pe voi, pe Vassaras.

El face ce vrea el aici, pentru că eu cred că are susținere. Dacă el nu are și o încurajare de undeva, n-ar putea să facă așa ceva. Cineva probabil că-i cere asta. Dar tu n-ai demnitate, nu ești om, nu ieși pe stradă, nu ți-e rușine?”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și