Închide meniul

„La un scuipat iei 6-12 etape!” Dragoş Iancu, reacţie tranşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 16:38 / Actualizat: 24 noiembrie 2023, 22:13

„La un scuipat iei 6-12 etape! Dragoş Iancu, reacţie tranşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Dragoş Iancu, reacţie tranbşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Valentin Ţicu, în timpul unui meci la Petrolul

Dragoş Iancu a avut o reacţie tranşantă, după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită. Mijlocaşul celor de la Hermannstadt consideră că cel care i-a rupt piciorul a primit o suspendare mult prea blândă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ţicu e gata să revină pe teren pentru Petrolul şi va juca în duelul din această etapă, cu Botoşani, după ce a primit opt etape de suspendare din partea Comisiei de Recurs.

Dragoş Iancu, reacţie tranşantă după ce pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost înjumătăţită

Valentin Ţicu a primit iniţial o suspendare de 16 etape, însă după ce a făcut recurs, aceasta i-a fost înjumătăţită. Cum cele opt etape au trecut deja, fundaşul e gata să joace din nou pentru Petrolul.

După verdictul recursului a apărut şi reacţia lui Dragoş Iancu, cel pe care Valentin Ţicu l-au faultat extrem de dur. Mijlocaşul celor de la Hermannstadt consideră că pedeapsa iniţială de 16 etape era una mult prea drastică, însă înjumătăţirea ei i se pare mult prea blândă.

Acesta susţine însă subiectul legat de accidentarea pe care i-a cauzat-o Ţicu este un subiect închis, şi a dezvăluit că fundaşul îl mai contactează din când în când pentru a vedea cum se simte.

Reclamă

„Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condițiile în care pentru un scuipat regulamentul spune că iei între 6 și 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu știu câte meciuri de suspendare lui Țicu. Mi-a mai dat așa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt.

Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine și să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Ţicu şi-a aflat pedeapsa, după recurs

Valentin Ţicu şi-a aflat pedeapsa, după recurs. Fundaşul i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt, iar Comisia de Disciplină a decis să-l suspende drastic, timp de 16 etape.

Valentin Ţicu a primit astfel opt etape de suspendare, conform gsp.ro. Aceste opt etape au trecut deja, astfel că fundaşul poate juca pentru Petrolul în următorul meci de campionat. „Lupii” se vor duela cu Botoşani, vineri, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Liga 1.

Valentin Ţicu l-a faultat extrem de dur pe Dragoş Iancu pe 24 septembrie. Fundaşul a intrat prin alunecare şi i-a rupt piciorul tânărului mijlocaş al sibienilor, care a fost operat de urgenţă. Iancu a suferit ruptură deschisă de peroneu, în urma faultului horror.

Supendarea de 16 etape primită de Valentin Ţicu a fost imediat contestată de oficialii celor de la Petrolul. Aceştia au făcut recurs, iar după ce procesul a fost amânat de două ori, Valentin Ţicu a aflat că pedeapsa sa a fost înjumătăţită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și