Închide meniul

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman: „Nici nu poate să fie mai mult! Cine e impresarul lui?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 14:15

Reclamă
Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman: „Nici nu poate să fie mai mult! Cine e impresarul lui?

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman. Antrenorul celor de la Metz e de părere că Florinel Coman trebuie să fie capabil să facă diferenţa şi că transferul într-un campionat din Europa este ca un examen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici preţul de 5.000.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere, nu este o sumă uriaşă pentru „Mbappe”.

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman

”Florinel Coman poate să facă diferența, campionatul european va fi un examen important pentru el, sigur. Cel mai bine ar fi să poți să-l cumperi înainte de european, că este mai ieftin.

Da, sigur. Foarte bine. Cred că este un preț normal, trebuie găsit și cumpărătorul.  Nu e mare (n.r. – are clauză de reziliere de 5 milioane euro). Nici nu poate să fie mai mult. E greu să vinzi jucători români peste această cifră, este deosebit de greu.

Mergem la meciuri amicale și vedem cum joacă, încercăm. Să negociezi cu patronul n-aș face eu. Cine e impresarul lui? Este un post unde noi căutăm jucător care aduc mai multă eficacitate, acolo am jucători. Pentru mine o extremă, Adrian Ilie poate să fie martor, este un jucător pe un post de atacant. Pentru mine extrema dreaptă sau stângă este atacant. Bine, că trebuie să revină și în apărare. normal. Trebuie să ne aducă goluri. O extremă trebuie să marcheze pe an hai să spun 6-7 goluri. Nu știu dacă e capabil”, a spus Ladislau Boloni la fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali îl compară pe Coman cu Messi

Gigi Becali îl compară pe Coman cu Messi după derby-ul cu Dinamo.Coman a marcat un gol superb, din lovitură liberă, în derby. Mai mult, Becali e convins că FCSB nu poate lua titlul dacă Florinel Coman va pleca.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Becali se gândeşte că fără Coman, FCSB poate rata titlul şi în acest sezon.

„Alții spun că Florinel Coman nu a făcut un joc bun. Florinel a fost cel mai bun de pe teren. Mă gândeam că ăștia se uită la alt meci. Florinel a făcut tot meciul aseară. Dacă nu îl aveam pe el era vai de capul nostru. Nu neapărat că a dat gol.

Reclamă 4 / 0/3

Le-a făcut pe toate, a driblat. Florinel Coman și-a revenit. Are foarte multă siguranță în dribling. Dacă pierde mingea, imediat, face ce face, îi ia fața adversarului și recuperează. Are încredere în el. Aseară a dat cum dă Messi.

Nu mai schițează adversarul nimic, portarul nu înțelege nimic. A plasat mingea și gol direct. Nu că e greu (n.r. să ia FCSB campionatul fără Coman), e cam imposibil. Nu contează, măcar să dea banii (n.r. clauza lui Florinel Coman)”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și