Închide meniul

Laszlo Balint, dezamăgit după Universitatea Craiova – Sepsi 2-2: „Ar fi trebuit să câștigăm!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 0:29

Laszlo Balint, dezamăgit după Universitatea Craiova – Sepsi 2-2: „Ar fi trebuit să câștigăm!

Laszlo Balint, primul mesaj după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, într-o conferință de presă / Hepta

Laszlo Balint e dezamăgit după Universitatea Craiova – Sepsi 2-2. Noul antrenor al oltenilor crede că ar fi trebuit să debuteze cu o victorie pe banca formației din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un joc pe care l-am avut în mână. N-am reușit să gestionăm ultimele 20 de minute. Știam forța celor de la Sepsi. În ultima parte a meciului era cel mai important să fim organizați. Ar fi trebuit să câștigăm, e un debut cum nu tocmai anticipam.

Laszlo Balint, dezamăgit după Universitatea Craiova – Sepsi 2-2

Efortul a fost mare, e și această căldură. Sepsi a avut un tempo în plus față de noi. Odată ce ai luat, nu se mai impune acel cartonaș roșu. Asta a fost decizia, trebuie să ne descurcăm fără Matei.

Avem și meciurile din Conference League, cu curaj, cu încredere. În acest moment, Gustavo a fost declarat omul meciului, vedem ce se va întâmpla zilele următoare. Mirko e un portar foarte important pentru Craiova. A venit această oportunitate pentru el.

Raul Silva va intra poate în următoarea etapă, cu siguranță ne va ajuta când va intra. Koljic e un atacant cu calitate. Să ne aducem aminte forma dinainte de accidentare. Are zile când mai resimte dureri. Tot timpul este foarte pozitiv. Mitriță e un jucător important, nivelul financiar nu ne permitem să putem să-l aducem. Sunt discuții deschise, e clar că vor mai veni jucători, dar trebuie să fie calitate”, a spus Laszlo Balint, conform digisport.ro. 

Reclamă

Alexandru Mateiu, „victima” primei decizii VAR

Alexandru Mateiu a fost „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii, în Universitatea Craiova – Sepsi 2-2. Mijocașul oltenilor a văzut direct cartonașul roșu din partea lui Radu Petrescu, pentru o intervenție neregulamentară asupra lui Nicolae Păun.

Mijlocașul Craiovei susține că a avut o intervenție „curată”, la minge, chiar dacă reluările îl contrazic. Totuși, Mateiu se bucură că fotbalul românesc beneficiază de VAR începând din acest sezon:

„Am dominat 75 de minute, am făcut o greșeală la primul gol, nu trebuia să îl luăm. Până în minutul 90, Sepsi a avut două ocazii și a dat două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare și a ajuns în poartă, așa a fost să fie (n.r. – la golul 2 al lui Sepsi).

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am dus direct pe minge, chiar nu știu ce s-a întâmplat (n.r. – la faza analizată la monitorul VAR). Nu a fost intensitate, nu știu ce a fost. E bine că acum avem VAR, dacă a dat cartonaș roșu înseamnă că a fost fault. Toată echipa a făcut un meci bun. Eu zic că meritam victoria, nu meritam să fim egalați de la 2-0.

Trebuie să mergem mai departe, la meciul din Europa, și să câștigăm. Trebuie să fim concentrați până în minutul 90, când arbitrul fluieră finalul. Avem încredere că putem câștiga campionatul”, a declarat Alexandru Mateiu, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – Sepsi 2-2

Universitatea Craiova – Sepsi 2-2. Au fost accente dramatice la meciul din Bănie. Gazdele au condus cu 2-0, dar oltenii s-au văzut egalați după o revenire spectaculoasă a echipei lui Cristiano Bergodi.

Gustavo ’29 și ’59 a marcat o dublă pentru Craiova, iar golurile celor de la Sepsi au fost semnate de Damașcan ’73 și Păun ’87. Formația din Bănie rămâne fără victorie în fața covăsnenilor de șapte partide.

După golul egalizator al lui Păun, arbitrul Radu Petrescu s-a dus la monitorul VAR să verifice intrarea lui Mateiu asupra jucătorului lui Sepsi. În urma consultării reluărilor, centralul i-a arătat cartonașul roșu fotbalistului Universității Craiova.

Pentru ambele formații urmează duelurile din preliminariile Conference League. Universitatea Craiova va juca cu Vllaznia, în timp ce Sepsi se va duela cu Olimpija Ljubljana.

Programul primei etape în Superligă:

În prima partidă a sezonului, Hermannstadt a învins cu 3-0 echipa CS Mioveni.Celelalte meciuri ale etapei se vor disputa după următorul program:

Reclamă

Sâmbătă:

ora 18.30: FC Argeş – UTA Arad

ora 21.30: CFR Cluj – FC Rapid

Duminică:

ora 18.30: Farul – FCU 1948

ora 21.30: FCSB – Universitatea Cluj

Luni:

ora 18.30: FC Botoşani – Chindia

ora 21.30: Petrolul – FC Voluntari

Recomandări
  • Universitatea Craiova Sepsi 2-2
  • Reacția lui Laszlo Balint

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și