Închide meniul

Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Posesia nu câştigă meciuri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 0:17

Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Posesia nu câştigă meciuri!

Laszlo Balint

Laszlo Balint, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Echipa sa a câştigat după ce a avut o posesie de 37%, dar antrenorul este mulţumit de rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint a dezvăluit că a avut un singur gând înaintea derby-ului: victorie indiferent de orice. Astfel, Universitatea Craiova a câştigat după ce a fost dominată la mai multe capitole.

Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

„Vreau să felicit băieţii. Au făcut un efort admirabil. Au jucat ceea ce trebuie. Grupul a fost foarte unit. Ştiam că trebuie să suferim. Totul e bine când se termină cu bine. Bifăm prima victorie într-un meci important pentru noi. E normal să fie momente şi momente. Mă bucură foarte mult reacţia după golul primit. Nu am reuşit să concretizăm.

Dacă reuşeam să marcăm rapid şi golul 3, aveam un final mai liniştit. Posesia nu câştigă meciuri. Suntem într-o perioadă în care trebuia să securizăm rezultatul. Ştiam că o să avem spaţii şi că o să putem să accelerăm. Eu îmi amintesc de o singură ocazie mare. Am avut meciuri în care am dominat şi am pierdut. Am vrut să securizăm rezultatul. Degeaba jucam bine, dacă la final am fi plâns.

Sunt mulţumit de lot, se lucrează la acest aspect. Nu trebuie să cădem. Această victorie este foarte importantă. Sunt trei puncte câştigate”, a declarat Laszlo Balint pentru Digi Sport.

Reclamă

Andrei Ivan: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul! Ne-au dominat!”

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

Universitatea Craiova a câştigat un nou derby cu marea rivală, scor 2-1, iar Mihai Rotaru l-a învins din nou pe Adrian Mititelu. Istvan Kovacs și VAR-ul au fost în centrul atenției. E prima victorie obținută în acest sezon de echipa lui Laszlo Balint.

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Sergiu Hanca, celălalt marcator al echipei lui Mihai Rotaru, a fost în culmea fericirii după ce decis derby-ul.

„Începem să ne cunoaştem. Suntem câţiva jucători care au venit mai târziu. Muncim zi de zi la antrenamente. În cel mai scurt timp vom avea un meci mai consistent. A fost o lovitură liberă, am văzut că s-a întors cu cotul cumva. Nu sunt în măsură să spun dacă a fost sau nu.

Am avut un pariu cu o persoană dragă mie şi i-am făcut semn că nu e cazul să mai vorbească. Nu a fost pentru fani. Vreau ca lumea să vadă fotbal şi spectacol. Este un derby, Istvan Kovacs a ştiut să gestioneze. A fost un meci bun. Sunt convins că putem face un meci foarte bun acasă. Pornim de la 0-1. Şi dacă făceam egal, tot trebuia să înscriem. Aşteptăm un stadion plin”, a spus şi Sergiu Hanca.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și